Filter speeltoestellen
Zoeken

Actueel

  • Vakbeurs Openbare Ruimte 2023 Utrecht

    Zien wij elkaar op de Vakbeurs Openbare Ruimte? We kunnen niet wachten om u in onze stand te ontvangen. De registratie voor bezoekers is geopend! Schrijf u gratis in op www.openbareruimte.nl. Tot 27 en 28 september!

     

  • Open Dag op vrijdag 31 maart 2023

    Graag nodigen wij u uit voor onze Open Dag om kennis te maken met onze nieuwe serie,

    aluminium speeltoestellen, waar maar liefst 30 jaar garantie op wordt gegeven.

    Zeer sterke, duurzame en gerecyclede speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit en

    bijzonder mooi afgewerkt.

    Op onze locatie kunt u de nieuwste speeltoestellen bekijken en ons team laat u graag

    onder het genot van een hapje en drankje alle details zien en welke mogelijkheden er zijn.

    Meer informatie over onze Open Dag vindt u hier.

    Uitnodiging Arkema 31 maart 2023_SM
    <
    >

     

  • Nieuw in ons assortiment: Calisthenics toestellen van Robinia

    Er zijn onlangs 19 nieuwe Calisthenics toestellen toegevoegd aan ons assortiment. Deze toestellen zijn vervaardigd van Robinia waardoor een natuurlijke uitstraling kan worden gecreëerd.

    Calisthenics is een sport waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht in combinatie met één van onze Calisthenics toestellen.

    Nieuwsgierig geworden? Bekijkt u ons volledige aanbod Robinia Calisthenics toestellen hier. Meer informatie? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Technomulch valdemping

    Technomulch heeft een natuurlijke uitstraling die lijkt op houtsnippers, maar niet de nadelen heeft van houtsnippers, zoals het vele onderhoud en aanvulling. Technomulch bestaat uit gerecyclede rubbersnippers gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars, waardoor een vaste egale ondergrond ontstaat welke zeer goed waterdoorlatend is en niet glibberig wordt.  Technomulch is volledig recyclebaar en is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft vele voordelen. Door de verschillende kleuren te mengen ontstaat er een scala aan kleurmogelijkheden, die naar wens zijn toe te passen. Afhankelijk van de valhoogte kan Technomulch in verschillende diktes worden aangebracht en heeft een lange levensduur. Tevens is het de oplossing voor wandelpaden (ook goed begaanbaar voor rolstoelen), heuvels en boomspiegels. Veelal is een verharde ondergrond en kantopsluiting niet noodzakelijk.Technomulch wordt alleen door onze ervaren monteurs geïnstalleerd, waardoor wij garant staan voor jarenlang speelplezier.

    Technomulch

    Technomulch

    Technomulch

    Technomulch

     

  • Nieuwe Catalogus 2021

    Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is online te downloaden en kan op verzoek ook per post gratis naar u verzonden worden.

  • Nieuwe inground trampolines

    Vanaf nu is ons assortiment inground trampolines nog uitgebreider. Er zijn maar liefst twaalf nieuwe trampolines toegevoegd, bestaande uit verschillende vormen. Daarnaast hebben we een inground trampoline speciaal voor rolstoelen. Deze trampoline heeft speciale uitsparingen zodat de springmat toegankelijk is voor de rolstoel.

    Onze trampolines hebben een solide gelaste, gegalvaniseerde bekisting, welke bekleed is met SBR-rubber voor een optimale schokabsorptie. De springmatten zijn gemaakt van polyamide anti-slip elementen, die dankzij de geribbelde structuur zorgen voor weinig onderhoud. De lamellen zijn door middel van 6 mm dikke RVS kabels met elkaar verbonden. De anti-slip lamellen hebben vrolijke kleuren.

    Meer informatie over onze trampolines of een offerte? Neemt u gerust contact met ons op!

    Bekijk de nieuwe trampolines hier.

  • Ons assortiment Robinia speeltoestellen is nu nóg uitgebreider!

    Sinds deze week zijn er maar liefst 50 nieuw Robinia speeltoestellen toegevoegd aan ons assortiment. Onder de nieuwe speeltoestellen vindt u onder andere diverse schommels, kabelbanen en combinatietoestellen.

    De voordelen van ons Robinia hout:

    • Alle palen zijn voorzien van een kruislingse verbinding om dieptescheuren te voorkomen;
    • Ons Robinia hout is FSC gecertificeerd;
    • Alle connectoren zijn gemaakt van RVS voor een lange levensduur;

     

    Bekijk de nieuwe Robinia speeltoestellen hier.

    Robinia speeltoestellen

  • Nieuw in ons assortiment: de GIGA-serie

    Nieuw in ons assortiment is de GIGA-serie. De speeltoestellen uit deze serie zijn stuk voor stuk eyecatchers dankzij de grote torens met een hoogte tot maar liefst 9 meter! Daarnaast bevatten deze speeltoestellen meerdere koker- en spiraalglijbanen. De staanders van de speeltoestellen zijn gemaakt van hout of metaal, de glijbanen van polyethyleen of RVS.  De panelen van HDPE en HPL.

    Er zijn verschillende thema’s aan deze serie gekoppeld waardoor de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd. Bekijk hier de speeltoestellen uit onze nieuwe serie, welke zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld vakantie- of themaparken.

    GIGA-serie

  • Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen!

    Het is officieel: Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen! Nog dit jaar verwachten wij ons nieuwe pand te gaan betreden in Oosterwolde. In het pand bevinden zich een kantoorgedeelte en de loods. Tevens zal er een showtuin aangelegd worden, zodat u een deel van ons assortiment in het echt kunt bekijken.

    Een impressie van het pand:

    Pand Sleeweg Oosterwolde

  • Nieuw in ons assortiment: Robinia speeltoestellen en onze Ellipsum serie!

    Robinia

    De speeltoestellen van de Robinia-serie worden gekenmerkt door het opvallende ontwerp en de natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt van een speciale houtsoort afkomstig van ecologische bronnen en speciaal daarvoor aangelegde plantages.

    Robinia hout wordt gekenmerkt door buitengewone sterkte en de weerstand tegen weersomstandigheden. De Robinia houten palen bestaan voornamelijk uit kernhout, waardoor deze houtsoort extreem duurzaam is. Daarnaast worden onze Robinia palen voorzien van een kruislingse verbinding, waardoor dieptescheuren worden voorkomen.

    Banner Robinia

    Ellipsum

    De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn ontworpen voor zowel valide als mindervalide kinderen, zodat de samen kunnen spelen in de speeltuin. Ons belangrijkste doel is om de speeltuinen te voorzien van veilige speeltoestellen, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De verschillende elementen van de speeltoestellen stimuleren zowel de mentale als fysieke ontwikkeling van een kind. De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Oceaan Blauw of Fris Groen.

    Bekijk hieronder het filmpje van onze nieuwe serie:

    Ellipsum banner

    Brochure

    De online brochure en de prijslijst zijn te downloaden. Indien gewenst kunnen wij de brochure geheel kosteloos naar u opsturen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.