Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestellen schoolplein

Bent u op zoek naar leuke, professionele en duurzame speeltoestellen voor uw schoolplein? Arkema Speelvoorzieningen is de partner waar u naar zoekt! Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke service en uitgebreide assortiment kunnen wij u perfect van dienst zijn als u op zoek bent naar speeltoestellen voor een schoolplein.

Speeltoestellen voor schoolplein

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren van professioneel gecertificeerde speeltoestellen volgens de NEN-EN 1176-1: 2017 en NEN-EN 1176-3 norm. Naast onze gecertificeerde speeltoestellen biedt Arkema Speelvoorzieningen nog meer voordelen:

  • 6410 Doel met basket

Grote variatie in speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen beschikt over een groot aanbod in speeltoestellen voor een schoolplein. Met meer dan 500 speeltoestellen én een assortiment dat blijft groeien, vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Wat voor speeltoestellen zijn er dan beschikbaar voor uw schoolplein? Eigenlijk alles wat u zoekt! Zo hebben wij schommels, glijbanen, en draaitoestellen, maar ook speeltoestellen voor balsporten als basketbal en voetbal.

Speeltoestellen schoolplein aanschaffen

Door onze jarenlange ervaring in het leveren van speeltoestellen, hebben wij bijgedragen aan prachtige projecten en leveren we de beste service aan veel tevreden klanten. Het laten spelen van kinderen op de leukste en meest kwalitatieve speeltoestellen is onze passie. Wij komen graag met u in contact!

Heeft u een mooi speeltoestel of mooie speeltoestellen voor schoolplein gevonden? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij zullen u binnen 5 werkdagen van een passend aanbod voorzien. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen!

Vraag online offerte aan

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.