Filter speeltoestellen
Zoeken

Tafeltennistafel beton

Bent u op zoek naar een geschikte tafeltennistafel beton voor in de speeltuin of op het schoolplein? Arkema Speelvoorzieningen kan dit voor u realiseren. Wij bieden professionele, veilige en bovendien duurzame speeltoestellen aan scholen, gemeenten en andere openbare gelegenheden.

Tafeltennistafel beton – Afgeronde hoek

Tafeltennis spelen

Met een tafeltennistafel biedt u veel speelplezier voor kinderen, maar ook voor de oudere generatie. Zo kan op de camping een spelletje pingpong worden gedaan door vader en zoon. Of met een grote groep kinderen een spel rond de betonnen tafeltennistafel. Ieder kind heeft een batje, slaat de bal en rent verder om de tafel heen. U ziet dat er tal van mogelijkheden zijn als het gaat om pingpongen. Bekijk onze rechthoekige tafeltennistafel beton. Behalve de kleur blauw hebben wij ook de kleur groen in ons assortiment als optie.

Over Arkema Speelvoorzieningen

Wij zijn een professionele partij waar u allerlei speeltoestellen kunt kopen. Al onze speeltoestellen zijn gekeurd en gecertificeerd door het keurmerkinstituut. Dit zorgt ervoor dat kinderen altijd veilig op de speeltoestellen spelen.
Wij zijn niet alleen leverancier, maar verzorgen eventueel ook de montage, installatie en onderhoud van de speeltoestellen. Wanneer u bij ons voor een tafeltennistafel beton kiest, kiest u voor veiligheid en duurzaamheid. Al meer dan 15 jaar spelen kinderen veilig op de speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen.

Opgeleverde projecten

Tafeltennistafel beton kopen

Heeft u gekozen voor het rechthoekige model of juist de afgeronde tafel? Voor de tafeltennistafel beton kunt u nu vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen vijf werkdagen zullen wij uw aanvraag beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk dat u nog een aantal onbeantwoorde vragen hebt. Dan is het mogelijk dat u het contactformulier invult of telefonisch contact met ons opneemt.

Ja, ik wil een offerte Contactformulier

De Arkema speeltoestellen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.

  • tafeltennistafel beton

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.