Filter speeltoestellen
Zoeken

Tafeltennistafel beton

Bent u op zoek naar een geschikte tafeltennistafel beton voor in de speeltuin of op het schoolplein? Arkema Speelvoorzieningen kan dit voor u realiseren. Wij bieden professionele, veilige en bovendien duurzame speeltoestellen aan scholen, gemeenten en andere openbare gelegenheden.

Tafeltennistafel beton – Afgeronde hoek

Tafeltennis spelen

Met een tafeltennistafel biedt u veel speelplezier voor kinderen, maar ook voor de oudere generatie. Zo kan op de camping een spelletje pingpong worden gedaan door vader en zoon. Of met een grote groep kinderen een spel rond de betonnen tafeltennistafel. Ieder kind heeft een batje, slaat de bal en rent verder om de tafel heen. U ziet dat er tal van mogelijkheden zijn als het gaat om pingpongen. Bekijk onze rechthoekige tafeltennistafel beton. Behalve de kleur blauw hebben wij ook de kleur groen in ons assortiment als optie.

  • Tafeltennistafel afgeronde hoek

Over Arkema Speelvoorzieningen

Wij zijn een professionele leverancier waar u keuze heeft uit een ruim assortiment  speeltoestellen. Al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd door onder andere het Keurmerkinstituut. Dit zorgt ervoor dat onze speeltoestellen altijd volgens de gestelde wetten en eisen worden geproduceerd en geplaatst. Wij zijn niet alleen leverancier, maar kunnen ook de montage en het onderhoud voor u uit handen nemen. Wanneer u bij ons voor een tafeltennistafel beton kiest, kiest u voor veiligheid en duurzaamheid. Al meer dan 15 jaar spelen kinderen veilig op de speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen.

Opgeleverde projecten

Tafeltennistafel beton kopen

Heeft u gekozen voor het rechthoekige model of juist de afgeronde tafel? Voor de tafeltennistafel beton kunt u nu vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen vijf werkdagen zullen wij u voorzien van een passend aanbod. Liever eerst kennismaken? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een offerte Contactformulier

 

 

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.