Filter speeltoestellen
Zoeken

Tafeltennistafel beton

Op zoek naar een geschikte tafeltennistafel beton voor in de speeltuin of op het schoolplein? Arkema Speelvoorzieningen kan dit voor u realiseren. Wij bieden professionele, veilige en bovendien duurzame speeltoestellen aan scholen, gemeenten en andere openbare gelegenheden.

Tafeltennistafel beton – Afgeronde hoek

Tafeltennis spelen

Met een tafeltennistafel beton biedt u voor speelplezier voor kinderen, maar ook voor de oudere generatie. Zo kan op de camping een spelletje pingpong worden gedaan door vader en zoon. Of met een grote groep kinderen een rondo om de betonnen tafeltennistafel. Ieder kind heeft een batje, slaat de bal en rent verder om de tafel heen. U ziet dat er tal van mogelijkheden zijn als het gaat om pingpongen. Bekijk onze rechthoekige tafeltennistafel beton. Behalve de kleur blauw hebben wij ook de kleur groen in ons als keuze.

Over Arkema Speelvoorzieningen

Wij zijn een professionele partij waar u allerlei speeltoestellen kunt kopen. Al onze toestellen zijn gekeurd en gecertificeerd door het keurmerkinstituut. Dit zorgt ervoor dat kinderen altijd veilig op de toestellen spelen. Daarnaast geldt voor al onze producten dat de kleuren naar wens aanpasbaar zijn. Wij zijn niet alleen leverancier, maar verzorgen ook de montage, installatie en onderhoud. Wanneer u bij ons voor een tafeltennistafel beton kiest, kiest u voor veiligheid en duurzaamheid. In totaal zijn er al meer dan 50.000 spelende kinderen op onze toestellen door heel Nederland. Tot slot hebben wij ook al meer dan tien jaar ervaring en al veel projecten mogen opleveren.

Opgeleverde projecten

Tafeltennistafel beton kopen

Hebt u gekozen voor het rechthoekige model of juist de afgeronde tafel? Voor de tafeltennistafel beton kunt u nu vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen vijf werkdagen zullen wij uw aanvraag beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk dat u nog een aantal onbeantwoorde vragen hebt. Dan is het mogelijk dat u het contactformulier invult of telefonisch contact met ons opneemt.

Ja, ik wil een offerte Contactformulier

Producten

Bekijk alle Balsporten

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.