Filter speeltoestellen
Zoeken

Professionele speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen is specialist in professionele speeltoestellen. Het is uiterst belangrijk dat speeltoestellen professioneel en 100% veilig zijn. U wilt immers als school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf of recreatiebedrijf dat de kinderen veilig kunnen spelen. Arkema Speelvoorzieningen levert alleen professionele en bovendien gecertificeerde speeltoestellen, die aan alle normen en eisen voldoen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of bekijk alvast ons aanbod online.

Bekijk alle speeltoestellen

 

  • 1120

Leverancier van professionele speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van professionele speeltoestellen. Wij leveren speeltoestellen aan vele scholen, gemeentes, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. Bekijk hier een greep uit onze afgeronde projecten.

Als leverancier van speeltoestellen bieden we een totaalpakket aan waarbij we naar uw wensen en mogelijkheden een plan op maat maken. Hierbij verzorgen wij de levering van de speeltoestellen, en wanneer u dat wenst ook voor de plaatsing, afwerking en het onderhoud van de speeltoestellen. U kunt bij ons ook terecht voor valdempende ondergronden zoals rubbertegels of kunstgras.
Zo bent u verzekerd van speeltoestellen die niet alleen professioneel gemaakt zijn, maar ook professioneel geplaatst worden en dankzij goed onderhoud veilig zijn en blijven. Wilt u meer informatie over onze speeltoestellen, neem dan contact met ons op. Heeft u het perfecte speeltoestel voor uw instelling gevonden? Dan kunt u ook direct online een offerte aanvragen.

Contact opnemen

 

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.