Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestellen voor openbare ruimtes

Openbare speeltoestellen voor gemeenten

Openbare speeltoestellen zijn onmisbaar voor gemeenten. Een speeltuin met openbare speeltoestellen stimuleert kinderen om buiten te spelen, iets wat in deze digitale tijd erg belangrijk is. Een speeltuin met diversiteit in speeltoestellen zorgt voor ontspanning en is een plek waar kinderen met vriendjes en vriendinnetjes samen onbezorgd kunnen spelen op openbare speeltoestellen en waar ouders bij elkaar kunnen komen om te recreëren. Gelukkig zien steeds meer gemeenten zelf ook in dat een fijne speeltuin met veilige speeltoestellen in de woonwijk ontzettend belangrijk is.

Advies op maat voor speeltoestellen in een openbare ruimte

Arkema Speelvoorzieningen is dé specialist op het gebied van speeltoestellen in een openbare ruimte. Wij gaan graag met gemeenten in gesprek om tot een kwalitatief advies op maat te komen. Speeltoestellen in een openbare ruimte moeten namelijk voor iedereen in de wijk een fijne plek bieden om te spelen of te recreëren.

Arkema Speelvoorzieningen geeft u graag een passend en innovatief voorstel, wat perfect aansluit bij de woonwijk. Van plan tot afwerking, wij zorgen voor een compleet pakket. Naast speeltoestellen voor in een gemeente bieden wij bijvoorbeeld ook pleinmeubelen aan. Wilt u meer informatie of advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onder andere onze metalen speeltoestellen

 

 

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.