Filter speeltoestellen
Zoeken

Actueel

 • Nieuwe Catalogus 2021

  Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is online te downloaden en kan op verzoek ook per post gratis naar u verzonden worden.

 • Nieuwe inground trampolines

  Vanaf nu is ons assortiment inground trampolines nog uitgebreider. Er zijn maar liefst twaalf nieuwe trampolines toegevoegd, bestaande uit verschillende vormen. Daarnaast hebben we een inground trampoline speciaal voor rolstoelen. Deze trampoline heeft speciale uitsparingen zodat de springmat toegankelijk is voor de rolstoel.

  Onze trampolines hebben een solide gelaste, gegalvaniseerde bekisting, welke bekleed is met SBR-rubber voor een optimale schokabsorptie. De springmatten zijn gemaakt van polyamide anti-slip elementen, die dankzij de geribbelde structuur zorgen voor weinig onderhoud. De lamellen zijn door middel van 6 mm dikke RVS kabels met elkaar verbonden. De anti-slip lamellen hebben vrolijke kleuren.

  Meer informatie over onze trampolines of een offerte? Neemt u gerust contact met ons op!

  Bekijk de nieuwe trampolines hier.

 • Ons assortiment Robinia speeltoestellen is nu nóg uitgebreider!

  Sinds deze week zijn er maar liefst 50 nieuw Robinia speeltoestellen toegevoegd aan ons assortiment. Onder de nieuwe speeltoestellen vindt u onder andere diverse schommels, kabelbanen en combinatietoestellen.

  De voordelen van ons Robinia hout:

  • Alle palen zijn voorzien van een kruislingse verbinding om dieptescheuren te voorkomen;
  • Ons Robinia hout is FSC gecertificeerd;
  • Alle connectoren zijn gemaakt van RVS voor een lange levensduur;

   

  Bekijk de nieuwe Robinia speeltoestellen hier.

  Robinia speeltoestellen

 • Nieuw in ons assortiment: de GIGA-serie

  Nieuw in ons assortiment is de GIGA-serie. De speeltoestellen uit deze serie zijn stuk voor stuk eyecatchers dankzij de grote torens met een hoogte tot maar liefst 9 meter! Daarnaast bevatten deze speeltoestellen meerdere koker- en spiraalglijbanen. De staanders van de speeltoestellen zijn gemaakt van hout of metaal, de glijbanen van polyethyleen of RVS.  De panelen van HDPE en HPL.

  Er zijn verschillende thema’s aan deze serie gekoppeld waardoor de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd. Bekijk hier de speeltoestellen uit onze nieuwe serie, welke zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld vakantie- of themaparken.

  GIGA-serie

 • Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen!

  Het is officieel: Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen! Nog dit jaar verwachten wij ons nieuwe pand te gaan betreden in Oosterwolde. In het pand bevinden zich een kantoorgedeelte en de loods. Tevens zal er een showtuin aangelegd worden, zodat u een deel van ons assortiment in het echt kunt bekijken.

  Een impressie van het pand:

  Pand Sleeweg Oosterwolde

 • Nieuw in ons assortiment: Robinia speeltoestellen en onze Ellipsum serie!

  Robinia

  De speeltoestellen van de Robinia-serie worden gekenmerkt door het opvallende ontwerp en de natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt van een speciale houtsoort afkomstig van ecologische bronnen en speciaal daarvoor aangelegde plantages.

  Robinia hout wordt gekenmerkt door buitengewone sterkte en de weerstand tegen weersomstandigheden. De Robinia houten palen bestaan voornamelijk uit kernhout, waardoor deze houtsoort extreem duurzaam is. Daarnaast worden onze Robinia palen voorzien van een kruislingse verbinding, waardoor dieptescheuren worden voorkomen.

  Banner Robinia

  Ellipsum

  De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn ontworpen voor zowel valide als mindervalide kinderen, zodat de samen kunnen spelen in de speeltuin. Ons belangrijkste doel is om de speeltuinen te voorzien van veilige speeltoestellen, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De verschillende elementen van de speeltoestellen stimuleren zowel de mentale als fysieke ontwikkeling van een kind. De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Oceaan Blauw of Fris Groen.

  Bekijk hieronder het filmpje van onze nieuwe serie:

  Ellipsum banner

  Brochure

  De online brochure en de prijslijst zijn te downloaden. Indien gewenst kunnen wij de brochure geheel kosteloos naar u opsturen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

 • Nieuwe catalogus 2020

  Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is online te downloaden en kan op verzoek ook per post naar u verzonden worden.

 • Nieuwe producten februari 2020

  Een deel van de veerfiguren zijn vervangen door zes veerfiguren met een nieuw systeem, o.a. een veerfiguur pony, scooter en dolfijn. Geen losse of ontbrekende voetsteunen meer, het kunststof zitgedeelte en de voetsteunen bestaan uit één geheel. Ook zijn er vier priëlen toegevoegd aan ons assortiment, een zeskant prieel, een halfrond prieel, een recht prieel en een prieel met verschoontafel.

  6083 Prieel met verschoontafel

  6083 Prieel met verschoontafel

 • ISO 9001 gecertificeerd

  De afgelopen periode hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het behalen van het ISO 9001 certificaat. Vorige week hebben we het fantastische nieuws gekregen dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn. We zijn erg trots op het behaalde resultaat.

 • Nieuwe fitness lijn

  Wat is er nu leuker dan in de buitenlucht bewegen, wanneer u maar wilt? Dit is mogelijk met de fitnesstoestellen van Arkema Speelvoorzieningen. Vanaf 1 januari 2019 hebben wij een nieuwe fitness lijn in ons assortiment. Deze toestellen zijn verkrijgbaar in zowel RVS als metaal en worden gemonteerd op betonplaten of gefundeerd in het beton. Met de nieuwe lijn kunt u verschillende spiergroepen trainen, van buik tot been- en armspieren. Van de metalen variant kan de coating naar wens in kleur worden aangepast. Tevens is het mogelijk om twee fitnesstoestellen aan elkaar te koppelen door middel van één basiselement. Naast levering van de fitnesstoestellen verzorgen wij, indien gewenst, ook de montage. Ook kunnen wij de ondergrond voorzien van valdemping en de ruimte voorzien van een hekwerk.

  Nieuwsgierig? Bekijk ons nieuwe fitness assortiment.

  Meer informatie? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

 • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
 • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.