Filter speeltoestellen

Vakbeurs Openbare Ruimte 2023 Utrecht

Zien wij elkaar op de Vakbeurs Openbare Ruimte? We kunnen niet wachten om u in onze stand te ontvangen. De registratie voor bezoekers is geopend! Schrijf u gratis in op www.openbareruimte.nl. Tot 27 en 28 september!

 

Open Dag op vrijdag 31 maart 2023

Graag nodigen wij u uit voor onze Open Dag om kennis te maken met onze nieuwe serie,

aluminium speeltoestellen, waar maar liefst 30 jaar garantie op wordt gegeven.

Zeer sterke, duurzame en gerecyclede speeltoestellen van hoogwaardige kwaliteit en

bijzonder mooi afgewerkt.

Op onze locatie kunt u de nieuwste speeltoestellen bekijken en ons team laat u graag

onder het genot van een hapje en drankje alle details zien en welke mogelijkheden er zijn.

Meer informatie over onze Open Dag vindt u hier.

Uitnodiging Arkema 31 maart 2023_SM
<
>

 

Nieuw in ons assortiment: Calisthenics toestellen van Robinia

Er zijn onlangs 19 nieuwe Calisthenics toestellen toegevoegd aan ons assortiment. Deze toestellen zijn vervaardigd van Robinia waardoor een natuurlijke uitstraling kan worden gecreëerd.

Calisthenics is een sport waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht in combinatie met één van onze Calisthenics toestellen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijkt u ons volledige aanbod Robinia Calisthenics toestellen hier. Meer informatie? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Technomulch valdemping

Technomulch heeft een natuurlijke uitstraling die lijkt op houtsnippers, maar niet de nadelen heeft van houtsnippers, zoals het vele onderhoud en aanvulling. Technomulch bestaat uit gerecyclede rubbersnippers gecombineerd met een hoogwaardige polyamide hars, waardoor een vaste egale ondergrond ontstaat welke zeer goed waterdoorlatend is en niet glibberig wordt.  Technomulch is volledig recyclebaar en is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft vele voordelen. Door de verschillende kleuren te mengen ontstaat er een scala aan kleurmogelijkheden, die naar wens zijn toe te passen. Afhankelijk van de valhoogte kan Technomulch in verschillende diktes worden aangebracht en heeft een lange levensduur. Tevens is het de oplossing voor wandelpaden (ook goed begaanbaar voor rolstoelen), heuvels en boomspiegels. Veelal is een verharde ondergrond en kantopsluiting niet noodzakelijk.Technomulch wordt alleen door onze ervaren monteurs geïnstalleerd, waardoor wij garant staan voor jarenlang speelplezier.

Technomulch

Technomulch

Technomulch

Technomulch

 

Nieuwe Catalogus 2021

Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is online te downloaden en kan op verzoek ook per post gratis naar u verzonden worden.

Nieuwe inground trampolines

Vanaf nu is ons assortiment inground trampolines nog uitgebreider. Er zijn maar liefst twaalf nieuwe trampolines toegevoegd, bestaande uit verschillende vormen. Daarnaast hebben we een inground trampoline speciaal voor rolstoelen. Deze trampoline heeft speciale uitsparingen zodat de springmat toegankelijk is voor de rolstoel.

Onze trampolines hebben een solide gelaste, gegalvaniseerde bekisting, welke bekleed is met SBR-rubber voor een optimale schokabsorptie. De springmatten zijn gemaakt van polyamide anti-slip elementen, die dankzij de geribbelde structuur zorgen voor weinig onderhoud. De lamellen zijn door middel van 6 mm dikke RVS kabels met elkaar verbonden. De anti-slip lamellen hebben vrolijke kleuren.

Meer informatie over onze trampolines of een offerte? Neemt u gerust contact met ons op!

Bekijk de nieuwe trampolines hier.

Ons assortiment Robinia speeltoestellen is nu nóg uitgebreider!

Sinds deze week zijn er maar liefst 50 nieuw Robinia speeltoestellen toegevoegd aan ons assortiment. Onder de nieuwe speeltoestellen vindt u onder andere diverse schommels, kabelbanen en combinatietoestellen.

De voordelen van ons Robinia hout:

 • Alle palen zijn voorzien van een kruislingse verbinding om dieptescheuren te voorkomen;
 • Ons Robinia hout is FSC gecertificeerd;
 • Alle connectoren zijn gemaakt van RVS voor een lange levensduur;

 

Bekijk de nieuwe Robinia speeltoestellen hier.

Robinia speeltoestellen

Nieuw in ons assortiment: de GIGA-serie

Nieuw in ons assortiment is de GIGA-serie. De speeltoestellen uit deze serie zijn stuk voor stuk eyecatchers dankzij de grote torens met een hoogte tot maar liefst 9 meter! Daarnaast bevatten deze speeltoestellen meerdere koker- en spiraalglijbanen. De staanders van de speeltoestellen zijn gemaakt van hout of metaal, de glijbanen van polyethyleen of RVS.  De panelen van HDPE en HPL.

Er zijn verschillende thema’s aan deze serie gekoppeld waardoor de fantasie van kinderen wordt gestimuleerd. Bekijk hier de speeltoestellen uit onze nieuwe serie, welke zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld vakantie- of themaparken.

GIGA-serie

Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen!

Het is officieel: Arkema Speelvoorzieningen gaat verhuizen! Nog dit jaar verwachten wij ons nieuwe pand te gaan betreden in Oosterwolde. In het pand bevinden zich een kantoorgedeelte en de loods. Tevens zal er een showtuin aangelegd worden, zodat u een deel van ons assortiment in het echt kunt bekijken.

Een impressie van het pand:

Pand Sleeweg Oosterwolde

Nieuw in ons assortiment: Robinia speeltoestellen en onze Ellipsum serie!

Robinia

De speeltoestellen van de Robinia-serie worden gekenmerkt door het opvallende ontwerp en de natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt van een speciale houtsoort afkomstig van ecologische bronnen en speciaal daarvoor aangelegde plantages.

Robinia hout wordt gekenmerkt door buitengewone sterkte en de weerstand tegen weersomstandigheden. De Robinia houten palen bestaan voornamelijk uit kernhout, waardoor deze houtsoort extreem duurzaam is. Daarnaast worden onze Robinia palen voorzien van een kruislingse verbinding, waardoor dieptescheuren worden voorkomen.

Banner Robinia

Ellipsum

De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn ontworpen voor zowel valide als mindervalide kinderen, zodat de samen kunnen spelen in de speeltuin. Ons belangrijkste doel is om de speeltuinen te voorzien van veilige speeltoestellen, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De verschillende elementen van de speeltoestellen stimuleren zowel de mentale als fysieke ontwikkeling van een kind. De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Oceaan Blauw of Fris Groen.

Bekijk hieronder het filmpje van onze nieuwe serie:

Ellipsum banner

Brochure

De online brochure en de prijslijst zijn te downloaden. Indien gewenst kunnen wij de brochure geheel kosteloos naar u opsturen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Nieuwe catalogus 2020

Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is online te downloaden en kan op verzoek ook per post naar u verzonden worden.

Nieuwe producten februari 2020

Een deel van de veerfiguren zijn vervangen door zes veerfiguren met een nieuw systeem, o.a. een veerfiguur pony, scooter en dolfijn. Geen losse of ontbrekende voetsteunen meer, het kunststof zitgedeelte en de voetsteunen bestaan uit één geheel. Ook zijn er vier priëlen toegevoegd aan ons assortiment, een zeskant prieel, een halfrond prieel, een recht prieel en een prieel met verschoontafel.

6083 Prieel met verschoontafel

6083 Prieel met verschoontafel

ISO 9001 gecertificeerd

De afgelopen periode hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het behalen van het ISO 9001 certificaat. Vorige week hebben we het fantastische nieuws gekregen dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn. We zijn erg trots op het behaalde resultaat.

  Nieuwe fitness lijn

  Wat is er nu leuker dan in de buitenlucht bewegen, wanneer u maar wilt? Dit is mogelijk met de fitnesstoestellen van Arkema Speelvoorzieningen. Vanaf 1 januari 2019 hebben wij een nieuwe fitness lijn in ons assortiment. Deze toestellen zijn verkrijgbaar in zowel RVS als metaal en worden gemonteerd op betonplaten of gefundeerd in het beton. Met de nieuwe lijn kunt u verschillende spiergroepen trainen, van buik tot been- en armspieren. Van de metalen variant kan de coating naar wens in kleur worden aangepast. Tevens is het mogelijk om twee fitnesstoestellen aan elkaar te koppelen door middel van één basiselement. Naast levering van de fitnesstoestellen verzorgen wij, indien gewenst, ook de montage. Ook kunnen wij de ondergrond voorzien van valdemping en de ruimte voorzien van een hekwerk.

  Nieuwsgierig? Bekijk ons nieuwe fitness assortiment.

  Meer informatie? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  Komt u ons ook bezoeken op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg?

  Ook dit jaar zijn wij weer te vinden op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg. De beurs wordt dit jaar gehouden van 27 t/m 29 november 2018, dagelijks geopend van 12.00 – 20.00 uur. Komt u ons bezoeken in stand 502?

  Gratis e-tickets? Neem contact met ons op!

  Onze nieuwe catalogus is uit met meer dan 80 nieuwe speeltoestellen

  In juni 2018 is de allernieuwste catalogus gereed, meer dan 235 pagina’s met RVS, metalen en houten speeltoestellen, RVS en metalen fitnesstoestellen, een geheel nieuwe lijn Calisthenics toestellen en pleinmeubelen. Dit alles voor zeer betaalbare prijzen, vakkundige montage en uitstekende service.

   

  Recreatievakbeurs Hardenberg 28, 29 en 30 november 2017

  stand beurs Hardenberg

  Bezoek onze stand nr. 419 en bekijk de allernieuwste speeltoestellen uit de Dino serie met leuke aanbiedingen!

  Recreatiebeurs Hardenberg

  Op 3, 4 en 5 november a.s. presenteren wij niet alleen onze nieuwste speeltoestellen, maar ook Calisthenics toestellen.

   

  Nieuwe speeltuin in Valthermond

  Jeugd voert regie over bouw speeltuin Valthermond
  DVHN | Gepubliceerd op 21 juli 2015, 09:43 Laatst bijgewerkt op 21 juli 2015, 09:45

  VALTHERMOND – Burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn opent op 10 augustus de nieuwe speeltuin Tussen de Diepen in Valthermond. Hiermee gaat een hartenwens van de buurt achter verenigingsgebouw De Wijkplaats in vervulling. De buurt maakte zich ernstig zorgen over de leefbaarheid.

  Dat zette een aantal bewoners er toe aan een buurt- en speeltuinvereniging op te richten. Het bijzondere van de nieuwe speeltuin, die 60.000 euro kost waarvan provincie Drenthe 20.000 euro voor zijn rekening neemt, is dat een jeugdbestuur met een gemiddelde leeftijd van 12 jaar de regie voor de opzet volledig in handen heeft.

  dn-bb-speeltuin

  100 nieuwe speeltoestellen in 2015

  Het assortiment van Arkema Speelvoorzieningen is vanaf april uitgebreid met 100 nieuwe speeltoestellen!!
  Een geheel nieuwe lijn van RVS speeltoestellen, de serie Tree met verschillende touwen en bruggen, diverse metalen combinatietoestellen, nieuwe schommels, een nieuwe houtlijn en toestellen voor minder validen.

  Nieuwe voetbalkooien

  6201620262036204

  Het assortiment voetbalkooien is uitgebreid. De voetbalkooien zijn modulair en kunnen naar wens worden aangepast.

  Nieuwe website Arkema Speelvoorzieningen online!

  Nieuwe website Arkema Speelvoorzieningen is online!

  Recreatiebeurs Hardenberg

  Ook dit jaar staan wij weer op de Recreatiebeurs in Hardenberg van dinsdag 4 t/m donderdag 6 november.