Filter speeltoestellen
Zoeken

Actueel

 • Nieuwe catalogus 2020

  Onze nieuwe catalogus is uit! Meer dan 230 pagina’s boordevol speeltoestellen voor verschillende doelgroepen en in verschillende materialen. Tevens zijn onze nieuwe series speeltoestellen aan de catalogus toegevoegd, waardoor hij ook deze keer weer goed gevuld is. De catalogus is hier online te downloaden en kan op verzoek ook per post naar u verzonden worden.

 • Nieuwe producten februari 2020

  Een deel van de veerfiguren zijn vervangen door zes veerfiguren met een nieuw systeem, o.a. een veerfiguur pony, scooter en dolfijn. Geen losse of ontbrekende voetsteunen meer, het kunststof zitgedeelte en de voetsteunen bestaan uit één geheel. Ook zijn er vier priëlen toegevoegd aan ons assortiment, een zeskant prieel, een halfrond prieel, een recht prieel en een prieel met verschoontafel.

  6083 Prieel met verschoontafel

  6083 Prieel met verschoontafel

 • ISO 9001 gecertificeerd

  De afgelopen periode hebben we achter de schermen hard gewerkt aan het behalen van het ISO 9001 certificaat. Vorige week hebben we het fantastische nieuws gekregen dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn. We zijn erg trots op het behaalde resultaat.

  [metaslider id=18879]

 • Nieuwe fitness lijn

  Wat is er nu leuker dan in de buitenlucht bewegen, wanneer u maar wilt? Dit is mogelijk met de fitnesstoestellen van Arkema Speelvoorzieningen. Vanaf 1 januari 2019 hebben wij een nieuwe fitness lijn in ons assortiment. Deze toestellen zijn verkrijgbaar in zowel RVS als metaal en worden gemonteerd op betonplaten of gefundeerd in het beton. Met de nieuwe lijn kunt u verschillende spiergroepen trainen, van buik tot been- en armspieren. Van de metalen variant kan de coating naar wens in kleur worden aangepast. Tevens is het mogelijk om twee fitnesstoestellen aan elkaar te koppelen door middel van één basiselement. Naast levering van de fitnesstoestellen verzorgen wij, indien gewenst, ook de montage. Ook kunnen wij de ondergrond voorzien van valdemping en de ruimte voorzien van een hekwerk.

  Nieuwsgierig? Bekijk ons nieuwe fitness assortiment.

  Meer informatie? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 • Onze nieuwe catalogus is uit met meer dan 80 nieuwe speeltoestellen

  In juni 2018 is de allernieuwste catalogus gereed, meer dan 235 pagina’s met RVS, metalen en houten speeltoestellen, RVS en metalen fitnesstoestellen, een geheel nieuwe lijn Calisthenics toestellen en pleinmeubelen. Dit alles voor zeer betaalbare prijzen, vakkundige montage en uitstekende service.

   

 • Recreatiebeurs Hardenberg

  Op 3, 4 en 5 november a.s. presenteren wij niet alleen onze nieuwste speeltoestellen, maar ook Calisthenics toestellen.

   

 • Nieuwe speeltuin in Valthermond

  Jeugd voert regie over bouw speeltuin Valthermond
  DVHN | Gepubliceerd op 21 juli 2015, 09:43 Laatst bijgewerkt op 21 juli 2015, 09:45

  VALTHERMOND – Burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn opent op 10 augustus de nieuwe speeltuin Tussen de Diepen in Valthermond. Hiermee gaat een hartenwens van de buurt achter verenigingsgebouw De Wijkplaats in vervulling. De buurt maakte zich ernstig zorgen over de leefbaarheid.

  Dat zette een aantal bewoners er toe aan een buurt- en speeltuinvereniging op te richten. Het bijzondere van de nieuwe speeltuin, die 60.000 euro kost waarvan provincie Drenthe 20.000 euro voor zijn rekening neemt, is dat een jeugdbestuur met een gemiddelde leeftijd van 12 jaar de regie voor de opzet volledig in handen heeft.

  dn-bb-speeltuin

 • 100 nieuwe speeltoestellen in 2015

  Het assortiment van Arkema Speelvoorzieningen is vanaf april uitgebreid met 100 nieuwe speeltoestellen!!
  Een geheel nieuwe lijn van RVS speeltoestellen, de serie Tree met verschillende touwen en bruggen, diverse metalen combinatietoestellen, nieuwe schommels, een nieuwe houtlijn en toestellen voor minder validen.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

 • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
 • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
 • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.