Filter speeltoestellen

Speeltoestellen voor kinderopvang

Speeltoestellen voor kinderopvang

Kinderopvang speeltoestellen

Ben je op zoek naar een speeltoestel of meerdere speeltoestellen voor de kinderopvang? Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod speeltoestellen voor de kinderopvang! De speeltoestellen stimuleren kinderen spelenderwijs te leren. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen ze zichzelf ontwikkelen, situaties leren inschatten en persoonlijke mogelijkheden ontdekken.

Waarom kinderopvang locaties kiezen voor Arkema Speelvoorzieningen

Vrijblijvend adviesgesprek

Kinderopvangen waar wij speeltoestellen hebben geleverd

We zijn er trots op dat we diverse speeltoestellen bij verschillende kinderopvangcentra in het hele land mogen leveren. De samenwerkingen staan voor ons centraal in het bevorderen van veilig en creatief spelen voor alle kinderen.

Bekijk meer projecten
Advies nodig?
Ons team staat voor je klaar.

Bel 0516 – 441 735

Speeltoestellen voor een kinderdagverblijf: advies op maat

Geen kinderdagverblijf is hetzelfde en daarom is een goed advies op maat voor speeltoestellen die bij het kinderdagverblijf passen belangrijk. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden van speeltoestellen voor het kinderdagverblijf. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de ruimte en het aantal kinderen.

Hierop baseren wij een advies op maat, passend binnen uw budget. Soms zijn kleine toevoegingen al genoeg om een meerwaarde te creëren. Wij hebben een uitgebreid assortiment speeltoestellen en educatieve spelpanelen speciaal voor de kinderopvang ontwikkeld. De speeltoestellen hebben allemaal verschillende speelelementen en zijn bovendien vrolijk gekleurd!

Populaire speeltoestellen op een kinderopvang

Elke kinderopvang is anders. Dit heeft te maken met de ruimte, leeftijden en locatie. Hieronder vind je populaire speeltoestellen voor kinderopvangcentra. Wil je als kinderopvang meer informatie over een speeltoestel voor jouw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op of download onze gratis brochure. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Populaire speeltoestellen

Vrijblijvende advies gesprek

Leverancier voor verschillende sectoren


Ontvang onze gratis actuele brochures

Vul uw gegevens in en u ontvangt een exemplaar met ons verrassend aanbod aan speeltoestellen.

Ontvang onze gratis actuele brochure

Brochures downloaden

Formulier voor het downloaden/ontvangen van de brochures.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt alleen de brochures en geen
verkooppraatjes. Beloofd.