Filter speeltoestellen
Zoeken

Voor kinderopvang

Speeltoestellen voor kinderopvangSpeeltoestellen voor kinderopvang

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor de kinderopvang? Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod! De speeltoestellen stimuleren kinderen spelenderwijs te leren. Samen met leeftijdsgenootjes kunnen ze zichzelf ontwikkelen, situaties leren inschatten en persoonlijke mogelijkheden ontdekken.

Bij het spelen op speeltoestellen werken kinderen optimaal aan hun fysieke en motorische eigenschappen. Met de juiste speeltoestellen op de kinderopvang stimuleert u kinderen om samen veilig en onbezorgd buiten te spelen.

Bekijk alle speeltoestellen

Speeltoestellen voor een kinderdagverblijf: advies op maat

Geen kinderdagverblijf is hetzelfde en daarom is een goed advies op maat voor speeltoestellen die bij het kinderdagverblijf passen belangrijk. Arkema Speelvoorzieningen kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden van speeltoestellen voor het kinderdagverblijf. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de ruimte en het aantal kinderen. Hierop baseren wij een advies op maat, passend binnen uw budget. Soms zijn kleine toevoegingen al genoeg om een meerwaarde te creëren. Arkema Speelvoorzieningen heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen en educatieve spelpanelen speciaal voor de kinderopvang ontwikkelt. De speeltoestellen hebben allemaal verschillende speelelementen en zijn bovendien vrolijk gekleurd!

Wilt u meer informatie over een speeltoestel voor uw kinderdagverblijf? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

Meer informatie over professionele speeltoestellen voor:

Gehandicapten    Gemeentes    Scholen    Speeltuinen

Volg ons op Facebook!

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.