Filter speeltoestellen
Zoeken

Voor kinderopvang

Speeltoestellen voor kinderopvang

Speeltoestellen nodig voor een kinderopvang? Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod speeltoestellen voor de kinderopvang, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren. Samen met leeftijdsgenootjes zichzelf ontwikkelen, situaties leren inschatten en persoonlijke mogelijkheden ontdekken.

Bij het spelen op speeltoestellen werken kinderen optimaal aan hun fysieke en motorische eigenschappen. Met de juiste speeltoestellen op de kinderopvang stimuleert u kinderen om samen veilig en onbezorgd buiten te spelen.

Speeltoestellen voor een kinderdagverblijf: advies op maat

Geen kinderdagverblijf is hetzelfde en daarom is een goed advies op maat voor speeltoestellen die bij het kinderdagverblijf passen belangrijk. Arkema Speelvoorzieningen kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden van speeltoestellen voor het kinderdagverblijf en de aantallen kinderen en geeft u vervolgens een advies op maat, passende binnen uw budget. Soms zijn kleine toevoegingen al genoeg om een meerwaarde te creëren. Arkema Speelvoorzieningen heeft een uitgebreid assortiment speeltoestellen en educatieve spelpanelen speciaal voor de kinderopvang ontwikkelt. Speeltoestellen in vrolijke kleuren met verschillende speelelementen.

Wilt u meer informatie over een speeltoestel voor uw kinderdagverblijf, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over professionele speeltoestellen voor:

Gehandicapten    Gemeentes    Scholen    Speeltuinen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.