Filter speeltoestellen
Zoeken

Over ons

Wij leveren onze speeltoestellen alleen aan professionele doelgroepen zoals scholen, overheden, instellingen, campings, restaurants en speeltuinverenigingen in Nederland en België. Dit omdat deze doelgroepen hoge eisen stellen aan veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Een speeltoestel van ons voldoet aan al die criteria en aan alle wettelijke veiligheidsnormen. Waarbij we echter nooit willen inleveren op speelplezier en gebruiksgemak!

Van grondwerk tot speeltoestellen, de complete terreininrichting
Wij leveren uw speeltoestel(len) niet alleen: we zorgen er ook voor dat deze daadwerkelijk gebruikt kan worden. We verzorgen alles van a tot z in eigen beheer. Van het grondwerk, de montage, valdempende ondergronden, bestrating tot het hekwerk.

Lagos 16-611122-7 RVS Speeltoestel (17)
<
>
Lagos 16-611122-7 RVS Speeltoestel (17)

Ook kunnen we het onderhoud, het verplaatsen van speeltoestellen, reparaties en inspecties verzorgen. Omdat we perfect op de hoogte zijn van de wettelijke eisen kunt u er van op aan dat alles deskundig gebeurt en onze speeltoestellen de maximale veiligheid bieden.

Ruime keuze
Het ruime assortiment professionele en betaalbare speeltoestellen biedt voor iedere doelgroep vele mogelijkheden. Arkema Speelvoorzieningen levert ondermeer:

  • Duikelrekken
  • Klimtoestellen
  • Schommels
  • Voetbal- en pannakooien
  • Park- en pleinmeubelen

En alles wat u daarnaast ook nodig heeft om deze speeltoestellen veilig buiten te gebruiken, zoals rubbertegels en kunstgras.

Bekijk ook eens onze brochures voor inspiratie en ideeën op te doen. Vul uw naam en e-mailadres in om de brochure in uw mailbox te ontvangen.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.