Filter speeltoestellen
Zoeken

Over ons

Wij leveren onze gecertificeerde speeltoestellen alleen aan professionele doelgroepen zoals scholen, overheden, instellingen, campings, restaurants en speeltuinverenigingen in Nederland en België. Deze doelgroepen stellen hoge eisen aan veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze speeltoestellen voldoen aan de NEN-EN 1176:2017 norm en het Warenwetsbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS).

Onze montageploegen hebben de vakopleiding veiligheidsinspecteur speelgelegenheden gevolgd en zijn geheel op de hoogte van alle Europese normen en de WAS ( Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen) en val dempende bodemmaterialen.

We zijn ons ook bewust van eventuele risico’s die onze medewerkers kunnen oplopen tijdens het werk. Daarom zijn onze montageploegen VCA gecertificeerd.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap te leveren en bieden wij stages en leerbanen aan. Arkema Speelvoorzieningen is een erkend leerbedrijf, erkend door SBB.

 

Van grondwerk tot speeltoestellen, de complete terreininrichting
Wij leveren uw speeltoestel(len) niet alleen: we zorgen er ook voor dat deze daadwerkelijk gebruikt kan worden. We verzorgen alles van a tot z in eigen beheer. Van het grondwerk, de montage, valdempende ondergronden, bestrating tot het hekwerk.

Ook kunnen we het onderhoud, het verplaatsen van speeltoestellen, reparaties en inspecties verzorgen. Omdat we perfect op de hoogte zijn van de wettelijke eisen kunt u er van op aan dat alles deskundig gebeurt en onze speeltoestellen de maximale veiligheid bieden.

Ruime keuze
Het ruime assortiment professionele en betaalbare speeltoestellen biedt voor iedere doelgroep vele mogelijkheden. Arkema Speelvoorzieningen levert onder andere:

  • Duikelrekken
  • Klimtoestellen
  • Schommels
  • Voetbal- en pannakooien
  • Park- en pleinmeubelen

En alles wat u daarnaast ook nodig heeft om deze speeltoestellen veilig buiten te gebruiken, zoals rubbertegels en kunstgras.

Bekijk ook eens onze brochures voor inspiratie en om ideeën op te doen. Vul uw naam en e-mailadres in om de brochure in uw mailbox te ontvangen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.