Filter speeltoestellen

Over ons

Over Arkema Speelvoorzieningen

Wij leveren al meer dan 20 jaar onze gecertificeerde speeltoestellen alleen aan professionele doelgroepen zoals scholen, kinderdagverblijven, overheden, instellingen, campings, restaurants en speeltuinverenigingen in Nederland en België. Deze doelgroepen stellen hoge eisen aan veiligheid, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Onze speeltoestellen voldoen aan de NEN-EN 1176:2017 norm en het Warenwetsbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Ons brede assortiment speeltoestellen bestaat uit Robinia, aluminium, metaal, RVS en hout. Wij bieden lange garantietermijnen en een zeer goede service.

Veiligheid gegarandeerd met VCA-gecertificeerde montageploegen

Advies nodig?
Ons team staat voor je klaar.

Bel 0516 – 441 735

Van grondwerk tot speeltoestellen, de complete terreininrichting

Wij leveren uw speeltoestel(len) niet alleen: we zorgen er ook voor dat deze daadwerkelijk gebruikt kan worden. We verzorgen alles van a tot z in eigen beheer. Van het grondwerk, de montage, valdempende ondergronden, bestrating tot het hekwerk.

Ruime keuze

Het ruime assortiment professionele en betaalbare speeltoestellen biedt voor iedere doelgroep vele mogelijkheden. Arkema Speelvoorzieningen levert onder andere:

En alles wat u daarnaast ook nodig heeft om deze speeltoestellen veilig buiten te gebruiken, zoals rubbertegels en kunstgras.

Bekijk ook eens onze brochures voor inspiratie en om ideeën op te doen. Vul uw naam en e-mailadres in om de brochures in uw mailbox te ontvangen.
Vrijblijvende afspraak

Ontvang onze gratis actuele brochures

Vul uw gegevens in en u ontvangt een exemplaar met ons verrassend aanbod aan speeltoestellen.

Ontvang onze gratis actuele brochure

Brochures downloaden

Formulier voor het downloaden/ontvangen van de brochures.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt alleen de brochures en geen
verkooppraatjes. Beloofd.