Filter speeltoestellen
Zoeken

Voor speeltuin

Speeltoestellen voor de speeltuin

De juiste speeltoestellen in een speeltuin stimuleren het buitenspelen. Daarnaast zorgen goede en veilige speeltoestellen voor langdurig en onbezorgd speelplezier voor jong en oud. Een speeltuin is een fijne plek voor kinderen, maar ook voor ouders is dit dé plek om elkaar te ontmoeten en samen met de kinderen te spelen. Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod houten, metalen en RVS speeltoestellen voor een speeltuin, maar ook bankjes, tafels en andere pleinmeubelen, zoals picknicktafels. Ook hebben wij speeltoestellen in ons assortiment die zeer rolstoelvriendelijk zijn.

  • 7043 Zandspeeltoestel Buzz

Speeltuin en recreatie speeltoestellen

In een speeltuin zijn speeltoestellen niet alleen belangrijk, maar ook in de recreatiesector zijn fijne speelplaatsen van belang. In een speeltuin of recreatiebedrijf zijn speeltoestellen onmisbaar, een camping, restaurant of kinderboerderij is zonder fijne speeltoestellen namelijk minder aantrekkelijk voor ouders met kinderen.

Arkema Speelvoorzieningen kijkt graag met u naar de mogelijkheden voor uw speeltuin of recreatiebedrijf. We kijken naar de omgeving, de klanten en de sfeer die u wilt uitstralen. Uw wensen staan bij ons centraal. Van plan tot plaatsing van de speeltoestellen en van afwerking tot onderhoud, Arkema Speelvoorzieningen biedt een totaalpakket aan.

Wilt u meer weten over speeltoestellen voor uw speeltuin, restaurant of recreatiebedrijf, neem dan contact met ons op.

Wij leveren ook speeltoestellen voor

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Feedback