Filter speeltoestellen
Zoeken

Uw sector

Professionele speeltoestellen vindt u bij Arkema Speelvoorzieningen. Het is uiterst belangrijk dat speeltoestellen professioneel en 100% veilig zijn. U wilt immers als school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf of recreatiebedrijf niet dat er ongelukken gebeuren op uw speeltoestellen.

Arkema Speelvoorzieningen levert alleen professionele speeltoestellen, die aan alle normen en eisen voldoen. Met onze professionele speeltoestellen bent u dus verzekerd van een veilige speelplaats, speeltuin of een veilig schoolplein, waarbij kinderen uiteraard wel de standaard veiligheidsregels in acht moeten nemen van bijvoorbeeld een glijbaan of schommel.

Wilt u meer informatie over onze professionele speeltoestellen, neem dan contact met ons op.

Leverancier van speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van professionele speeltoestellen en levert speeltoestellen aan vele scholen, gemeentes, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. Als leverancier van speeltoestellen bieden we een totaalpakket aan waarbij we naar uw wensen en mogelijkheden een plan op maat maken, zorgen voor de levering, plaatsing, afwerking en het onderhoud.

Zo bent u verzekerd van speeltoestellen die niet alleen professioneel gemaakt zijn, maar ook professioneel geplaatst worden en door goed onderhoud veilig zijn en blijven. Wilt u meer informatie over onze professionele speeltoestellen, neem dan contact met ons op.

Meer informatie over professionele speeltoestellen voor:

Gehandicapten

 

Gemeentes

 

Kinderopvang

 

Scholen

 

Speeltuinen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.