Filter speeltoestellen

Uw sector

Leverancier van speeltoestellen

Professionele speeltoestellen vindt u bij Arkema Speelvoorzieningen. Het is uiterst belangrijk dat speeltoestellen professioneel en veilig zijn. U wilt immers als school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf of recreatiebedrijf niet dat er ongelukken gebeuren door onveilige speeltoestellen. Als leverancier van speeltoestellen hebben wij ons afgelopen 20 jaar bewezen als betrouwbare en gerenommeerd bedrijf voor veel opdrachtgevers. De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gecertificeerd en voldoen aan de gestelde normen en eisen.

Wij zijn leverancier van onder andere

  • 1105 Aurora

Speelplezier op maat

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van professionele speeltoestellen en levert speeltoestellen aan onder andere vele scholen, gemeentes, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. Als leverancier van speeltoestellen bieden we een totaalpakket aan waarbij we naar uw wensen en mogelijkheden kijken en samen een plan maken voor levering en eventuele montage, valdempende ondergronden en onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze gecertificeerde speeltoestellen? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon, mail of via ons contactformulier.

Advies nodig?
Ons team staat voor je klaar.

Bel 0516 – 441 735

Leverancier voor verschillende sectoren