Filter speeltoestellen
Zoeken

Uw sector

Leverancier van speeltoestellen

Professionele speeltoestellen vindt u bij Arkema Speelvoorzieningen. Het is uiterst belangrijk dat speeltoestellen professioneel en veilig zijn. U wilt immers als school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf of recreatiebedrijf niet dat er ongelukken gebeuren door onveilige speeltoestellen. Als leverancier van speeltoestellen hebben wij ons afgelopen 20 jaar bewezen als betrouwbare en gerenommeerd bedrijf voor veel opdrachtgevers. De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gecertificeerd en voldoen aan de gestelde normen en eisen.

Wij zijn leverancier van onder andere

  • 1105 Aurora

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van professionele speeltoestellen en levert speeltoestellen aan onder andere vele scholen, gemeentes, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. Als leverancier van speeltoestellen bieden we een totaalpakket aan waarbij we naar uw wensen en mogelijkheden kijken en samen een plan maken voor levering en eventuele montage, valdempende ondergronden en onderhoud.

Wenst u meer informatie over onze gecertificeerde speeltoestellen? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per telefoon, mail of via ons contactformulier.

Wij zijn ook leverancier in verschillende sectoren

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Feedback