Filter speeltoestellen

Speeltoestellen schoolplein

Speeltoestellen schoolplein

Speeltoestellen schoolplein

Arkema Speelvoorzieningen is dé leverancier van professionele speeltoestellen voor schoolpleinen van (basis)scholen. Een ruim assortiment gecertificeerde speeltoestellen in hout, metaal en RVS en sinds kort ook in aluminium speeltoestellen. Wij hebben speeltoestellen die gegarandeerd plezier geven voor ieder kind van alle leeftijden.

Waarom scholen kiezen voor Arkema Speelvoorzieningen:

Advies nodig?
Ons team staat voor je klaar.

Bel 0516 – 441 735

Schoolplein ideeën

Vaak is er veel meer mogelijk op een schoolplein dan je denkt. Is het een kleine of een grote school? Wij kunnen een passend 3D-ontwerp maken. Wij zitten vol met schoolplein ideeën. Ben je benieuwd wat allemaal mogelijk is op jouw schoolplein? Met onze jarenlange ervaring hebben we door heel Nederland al veel schoolpleinen gerealiseerd. Bekijk een aantal van onze projecten.

  • speelhuis schoolplein

Schoolplein inrichten

De juiste speeltoestellen op het schoolplein zijn ontzettend belangrijk. Een goede schoolpleininrichting zorgt ervoor dat dit dé plek is voor leerlingen om te ontspannen. Speeltoestellen op een schoolplein stimuleren het buitenspelen en zorgen ervoor dat de kinderen minder snel stil gaan zitten. Door diversiteit aan speeltoestellen worden sociale en motorische vaardigheden verder ontwikkeld op het schoolplein. Arkema Speelvoorzieningen heeft speeltoestellen voor op het schoolplein in allerlei soorten en maten, voor kleine kinderen tot oudere leerlingen.

Schoolplein inrichten basisschool

Ben je voor jouw school op zoek naar een schommel, duikelrek of klimtoestel? Wij hebben een ruim assortiment speeltoestellen voor ieder schoolplein. Wij begrijpen dat een schoolplein inrichten een ingrijpende keuze is voor iedere bassischool. Je werkt met factoren zoals materiaalkeuze, valdempende ondergrond, valzône en vooral veiligheid. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor het inrichten van het schoolplein. Tevens kunnen wij zorgen voor onderhoud en inspectie om de veiligheid te waarborgen.

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies wat onze doelgroep wenst en leveren wij speeltoestellen van hoogstaande kwaliteit. Dit wordt bewezen door vele projecten die we voor scholen hebben mogen ontwerpen, uitvoeren en realiseren.

Bekijk groene projecten

Speeltoestellen voor schoolplein

Wij hebben gecertificeerde speeltoestellen in diverse materialen voor elk schoolplein. Zoals hout, Robinia, metaal, RVS en aluminium. Bekijk hier onze meest bekeken speeltoestellen voor schoolpleinen. Ben je benieuwd wat we allemaal kunnen leveren? Neem gerust contact met ons op.

Houten speeltoestellen schoolplein

Houten speeltoestellen zijn ontzettend populair op schoolpleinen. Door de warme omgeving passen ze in iedere omgeving. Ze geven een mooi aangezicht en staan bekend om de lange levensduur. Van balanceertoestellen tot combinatietoestellen, een houten speeltoestel is altijd een goede keuze. Zo zijn Robinia houten speeltoestellen een populaire keuze op schoolpleinen.

Natuurlijke speeltoestellen schoolplein

Natuurlijke speeltoestellen richt zich dan ook op spelen met natuurlijke materialen zoals Robinia. Door de kromming van het hout heeft ieder Robinia speeltoestel een natuurlijke uitstraling. Door combinatie met touwen, netten en andere natuurlijke materialen kunnen kinderen heerlijk klimmen, klauteren, balanceren, maar ook kruipen, schommelen, verstoppetje spelen en ravotten.

Groene schoolpleinen

Veel kinderen groeien op tussen ijzer en beton, terwijl een groene leefomgeving juist noodzakelijk is voor een goede ontwikkeling. Spelen met natuurlijke materialen, boomstammen, houten speeltoestellen. Kinderen worden aangemoedigd om te spelen met respect voor de natuur. Groene schoolpleinen nodigen uit tot intensief en gevarieerd bewegen. Robinia hout wordt veel gebruikt op groene schoolpleinen, avontuurlijke speeltoestellen met hart voor de natuur, goed passend in een groene omgeving.

Vrijblijvend adviesgesprek

Leverancier voor verschillende sectoren

Ontvang onze gratis actuele brochures

Vul uw gegevens in en u ontvangt een exemplaar met ons verrassend aanbod aan speeltoestellen.

Ontvang onze gratis actuele brochure

Brochures downloaden

Formulier voor het downloaden/ontvangen van de brochures.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je ontvangt alleen de brochures en geen
verkooppraatjes. Beloofd.