Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestellen voor basisschool

Op zoek naar speeltoestellen voor uw basisschool? Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben we een groot aanbod in speeltoestellen, speciaal voor basisscholen. Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd en worden geleverd met logboek en certificaat, zodat kinderen hier veilig en zonder risico kunnen spelen.

Jarenlange ervaring met speeltoestellen voor basisschool

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies wat onze doelgroep wenst en leveren wij speeltoestellen van hoogstaande kwaliteit. Dit wordt bewezen door ons ISO 9001 certificaat. Met dit  certificaat tonen we verantwoordelijkheid op het gebied van kwaliteit en voldoen aan alle eisen die worden gesteld vanuit deze norm.

Type speeltoestellen

U kunt er zelf voor kiezen wat voor type speeltoestel u aanschaft voor uw basisschool. Zo hebben wij complete speeltoestellen van RVS, metaal of hout in ons assortiment voor uw basisschool, van een duikelrek tot grote combinatietoestellen, voor ieder budget.

  • 8028 Newcastle houten klimtoestel

Van A tot Z

Wij leveren niet alleen speeltoestellen, we kunnen alles van A tot Z voor u verzorgen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het monteren van het speeltoestel en het plaatsen van een valdempende ondergrond.  Speeltoestellen voor uw basisschool aanschaffen bij Arkema Speelvoorzieningen is dus een verstandig idee. Vraagt u gerust geheel vrijblijvend een offerte aan, wij zullen dan binnen 5 werkdagen contact met u opnemen hierover.

Bekijk al onze speeltoestellen

 

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.