Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestellen voor op het schoolplein

De juiste speeltoestellen op het schoolplein zijn ontzettend belangrijk. Het schoolplein is namelijk de plek voor leerlingen om te ontspannen. Speeltoestellen op een schoolplein stimuleren het buitenspelen en zorgen ervoor dat de kinderen minder snel stil gaan zitten. Arkema Speelvoorzieningen heeft speeltoestellen voor op het schoolplein in allerlei soorten en maten, voor kleine kinderen tot oudere leerlingen.

  • 8001

Speeltoestellen voor een school op maat

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor uw school maar wilt u eerst een goed advies op maat? Arkema Speelvoorzieningen adviseert u graag over de speeltoestellen die op uw school het beste geplaatst zouden kunnen worden. We kijken naar de huidige speeltoestellen en naar de leeftijdscategorieën van de kinderen, zodat voor zowel de onder- als bovenbouw een uitdagend speelplein wordt gecreëerd.

Vaak kunnen kleine aanpassingen zoals één extra speeltoestel op het schoolplein al het verschil maken. Wilt u advies op maat of informatie over een speeltoestel op uw schoolplein? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.