Filter speeltoestellen
Zoeken

Schoolplein inrichten

Wilt u uw schoolplein inrichten met nieuwe speeltoestellen? Arkema Speelvoorzieningen helpt u daarbij! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment gecertificeerde speeltoestellen en jarenlange ervaring met het inrichten van een schoolplein. Naast gecertificeerde speeltoestellen hebben wij ook een groot aantal pleinmeubelen in ons assortiment.

Bekijk alle speeltoestellen

Voordelen Arkema Speelvoorzieningen bij het schoolplein inrichten

  • Volledig gecertificeerd
  • Groot aanbod
  • Persoonlijke benadering en service
  • Kwaliteitsgarantie

Schoolplein inrichten met groot assortiment speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen heeft het grootste assortiment speeltoestellen om uw schoolplein mee in te richten. Inmiddels hebben wij namelijk al meer dan 500 verschillende speeltoestellen voor het schoolplein inrichten in ons assortiment en dat dit breidt nog steeds uit. Voor alle leeftijdscategorieën hebben wij de speeltoestellen die u zoekt voor schoolplein inrichten, van speelhuisjes voor de allerkleinsten tot klimtoestellen en klimcombinaties voor de oudere kinderen. Verder heeft u de keuze uit speeltoestellen geschikt voor verschillende ondergronden en gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, RVS en metaal. Zo kunnen wij bij grote en kleine projecten altijd een perfect schoolplein inrichten!

  • 1117 3-delig Regenboogduikelrek

Persoonlijke ondersteuning bij schoolplein inrichten

Om u te helpen met het schoolplein inrichten ondersteunen wij u met onze ervaring en kennis. Zowel met het ontwerpen van het schoolplein als het benoemen van dingen waar u rekening mee moet houden bij het inrichten van uw schoolplein kunnen wij u op een gepersonaliseerde manier mee helpen. Zo creëren wij samen met u het optimale schoolplein waar de kinderen nog veel plezier aan gaan beleven. Voor meer informatie over schoolplein inrichten kunt u gerust contact met ons zoeken.

Bekijk alle speeltoestellen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.