Filter speeltoestellen

Speeltoestellen voor de speeltuin

De juiste speeltoestellen in een speeltuin stimuleren het buitenspelen. Daarnaast zorgen ze voor langdurig en onbezorgd speelplezier voor jong en oud. Een speeltuin is een fijne plek voor kinderen, maar ook voor ouders is dit dé plek om elkaar te ontmoeten en samen met de kinderen te spelen. Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod speeltoestellen voor een speeltuin, maar ook bankjes, tafels en ander meubilair zoals picknicktafels.

Bekijk alle speeltoestellen
  • 1008 piratenboot met achtersteven

Speeltuin en recreatie speeltoestellen

In een speeltuin zijn speeltoestellen niet alleen belangrijk, maar ook in de recreatiesector zijn fijne speelplaatsen van belang. In een speeltuin of recreatiebedrijf zijn speeltoestellen onmisbaar, een camping of kinderboerderij is zonder fijne speeltuin namelijk direct veel minder aantrekkelijk voor ouders met kinderen. Arkema Speelvoorzieningen kijkt graag met u naar de speeltuin of uw recreatiebedrijf en de bijpassende speeltoestellen.

We kijken naar de omgeving, de klanten en de sfeer die u wilt uitstralen. Uw wensen staan bij ons centraal. Van plan tot plaatsing en van afwerking tot onderhoud, Arkema Speelvoorzieningen biedt een totaalpakket aan. Wilt u meer weten over speeltoestellen voor uw speeltuin of recreatiebedrijf, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op