Filter speeltoestellen

Basketbalpaal kopen

Staat u op het punt om een basketbalpaal te kopen? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u op de juiste plek. Wij bieden professionele basketbalpalen voor bijvoorbeeld scholen, gemeenten of speeltuinen.

Basketbalpaal bekijken

Onze basketbalpaal

Als u ervoor kiest om een basketbalpaal bij Arkema Speelvoorzieningen te kopen, kiest u voor kwaliteit. De materialen waaruit de basketbalpaal bestaat zijn kunststof, metaal en RVS. De basketbalpaal mag geplaatst worden op zowel een betonondergrond als natuurgras en verschillende valdempende ondergronden.

  • 6410 Doel met basket

Duurzaam

Een basketbalpaal van Arkema Speelvoorzieningen is vandalismebestendig. Ook heeft de basketbalpaal weinig onderhoud nodig, dankzij de gebruikte materialen.

Gecombineerde balsporten

Meerdere sporten tegelijkertijd uitoefenen? Dan kunt u een basketbalpaal met een voetbaldoel combineren. Bekijk bijvoorbeeld eens het voetbaldoel met één basket.
Ook een ballenvanger behoort tot de mogelijkheden. Bij Arkema Speelvoorzieningen heeft u genoeg keuze.

Voetbaldoel met basket bekijken

Basketbalpaal kopen

Heeft u het juiste sporttoestel gevonden? Of wilt u bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord. Ook kunnen wij bij u langskomen om de mogelijkheden door te nemen. Daarnaast kunt u via de website een offerte aanvragen.

Ja, ik wil een offerte Contact