Filter speeltoestellen

Speeltoestellen voor de kinderopvang

Wilt u een speeltoestel voor de kinderopvang aanschaffen? Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod speeltoestellen voor de kinderopvang, waardoor kinderen spelenderwijs kunnen leren. Samen met leeftijdsgenootjes zichzelf ontwikkelen, situaties leren inschatten en persoonlijke mogelijkheden ontdekken. Bij het spelen op speeltoestellen werken kinderen optimaal aan hun fysieke en motorische eigenschappen. Met de juiste speeltoestellen op de kinderopvang stimuleert u kinderen om samen veilig en onbezorgd buiten te spelen.

Bekijk alle speeltoestellen

 

  • 7114 Kamila RVS speeltoestel

Speeltoestellen voor een kinderopvang: advies op maat

Geen kinderopvang is hetzelfde en daarom is een goed advies op maat belangrijk. Arkema Speelvoorzieningen kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden van speeltoestellen voor het kinderdagverblijf en geeft u vervolgens een advies op maat, passend binnen uw budget.

Bij Arkema Speelvoorzieningen kunnen we het totaalpakket aanbieden. Van de levering van het speeltoestel tot de installatie en het onderhoud ervan. Wanneer u kiest voor Arkema Speelvoorzieningen, kiest u voor kwaliteit. De speeltoestellen zijn altijd gecertificeerd. Bent u benieuwd naar onze eerdere projecten? Bekijk hier een greep uit onze werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over een speeltoestel voor uw kinderdagverblijf, neem dan contact met ons op. Heeft u online een speeltoestel gevonden? U kunt gemakkelijk online een offerte aanvragen.

Contact opnemen

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.