Filter speeltoestellen

Houten speeltoestellen

Houten speeltoestellen

Houten speeltoestellen

Bent u voor uw school, horecagelegenheid, camping of gemeente op zoek naar een houten speeltoestel? Dan bent u bij Arkema Speelvoorzieningen op de juiste plek. Jarenlange ervaring, persoonlijke service en een uitgebreid assortiment, dat is Arkema Speelvoorzieningen. Wij denken met u mee en adviseren u graag over wat voor u de beste optie is als het gaat om het plaatsen van nieuwe speeltoestellen.

Lees verder voor meer informatie over onze speeltoestellen, of neem contact met ons op.
Bekijk alle houten speeltoestellen

Voordelen van Arkema Speelvoorzieningen

Wanneer u kiest voor Arkema Speelvoorzieningen kunt u rekenen op kwaliteit en een goede service. U profiteert bij ons namelijk van de volgende voordelen:

Vraag een offerte aan

Groot assortiment aan houten speeltoestellen

Bij ons vindt u bijna 200 verschillende houten speeltoestellen voor buiten. Bovendien groeit het assortiment nog steeds! Van combinatietoestellen tot schommels, alle speeltoestellen zijn van de hoogste kwaliteit en natuurlijk gecertificeerd. U kunt zelf een speeltoestel uitkiezen, maar kunt ook ons om advies vragen. Zo kunnen we samen met u voor ieder project en iedere ruimte de beste samenstelling maken.

Jarenlange ervaring met speeltoestellen

Met dank aan onze jarenlange ervaring met speeltoestellen kunnen wij u perfect adviseren. Inmiddels hebben wij al veel houten speeltoestellen geplaatst bij verschillende tevreden klanten en organisaties. Onze persoonlijke en professionele aanpak is voor onze klanten een garantie voor succes gebleken. Zo komen we samen met u tot de perfecte inrichting van uw speeltuin.
De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.
Bekijk alle houten speeltoestellen