Filter speeltoestellen

Kabelbaan kopen

Eenvoudig van A naar B in de speeltuin? Dat kan met een kabelbaan van Arkema Speelvoorzieningen. Eén ding is zeker, de kinderen hebben enorm veel plezier met elkaar en de kabelbaan. Wilt u dit plezier ook in uw speeltuin, dan kunt u bij ons een kabelbaan kopen. Natuurlijk kunt u ook een kabelbaan kopen voor op het schoolplein of bij uw camping.

Kabelbanen

Kabelbaan kopen

Wilt u een kabelbaan kopen? Wanneer u kiest voor een kabelbaan van Arkema Speelvoorzieningen, kunt u zorgeloos een kabelbaan aanschaffen. Ons vakkundige personeel kan de kabelbaan voor u plaatsen. Al onze speelvoorzieningen zijn gecertificeerd. Daarom kunnen kinderen het speeltoestel veilig gebruiken. Ook over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen.

  • 4040

Wie is Arkema Speelvoorzieningen?

Arkema Speelvoorzieningen staat voor professionele speeltoestellen waarbij veiligheid voorop staat. Daarom zijn alle toestellen gecertificeerd. Regelmatig wordt ons aanbod uitgebreid met nieuwe speeltoestellen. Wij doen projecten voor onder andere scholen, gemeenten, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. In ons archief kunt u onze uitgevoerde projecten vinden.

Uitgevoerde projecten

Offerte aanvragen

Wilt u de prijs weten van een kabelbaan? Of van een van onze andere speeltoestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever eerst de mogelijkheden met ons doornemen voordat u overgaat tot het kopen van een kabelbaan? Vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij zullen u binnen 5 werkdagen een passend aanbod doen.

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.