Filter speeltoestellen

Klimrek schoolplein

Een klimrek voor het schoolplein nodig? Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben wij een enorm assortiment aan klimtoestellen waaruit u kunt kiezen. Eén ding is zeker, de kinderen zullen veel plezier beleven aan het klimrek. Bekijk hieronder direct onze klimtoestellen.

Bekijk al onze klimtoestellen

Veiligheid van klimrek schoolplein voorop

Als school wilt u natuurlijk dat de leerlingen een zorgeloze tijd hebben. Veel beweging en geen ongelukken. De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gecertificeerd en staan garant voor jarenlang onbezorgd speelplezier!

Over Arkema Speelvoorzieningen

Arkema Speelvoorzieningen is al meer dan 15 jaar leverancier van professionele speeltoestellen. Dit doen wij in verschillende sectoren zoals scholen, gemeenten en kinderdagverblijven. Wij hebben al heel veel kinderen mogen verblijden met onze speeltoestellen.

Ons vakkundige personeel kan het juiste advies geven en het speeltoestel op de correcte manier monteren.
U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, wij zullen u binnen 5 werkdagen een passend aanbod doen. Tot slot zijn onze speeltoestellen duurzaam en vergen weinig onderhoud. Laat uw leerlingen niet langer wachten op een klimrek schoolplein en vraag vrijblijvend een offerte op.

Vrijblijvende offerte klimrek aanvragen

Toch niet het juiste klimrek kunnen vinden? Bekijk dan ons gehele assortiment om te kijken of er misschien iets anders voor u bij zit.

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.