Filter speeltoestellen
Zoeken

Klimtoestel buiten

Een speeltuin of schoolplein zonder een klimtoestel kan natuurlijk niet.  Arkema Speelvoorzieningen heeft een ruim aanbod speeltoestellen waarop kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zich kunnen vermaken. Zo hebben wij kleine en grote klimtoestellen voor buiten.

Alle klimtoestellen

Buitenspelen is belangrijk

Voor de ontwikkeling en gezondheid van een kind is buitenspelen erg belangrijk. Wat is er nu leuker dan de hele middag klimmen en klauteren met leeftijdsgenoten op een klimtoestel buiten? Bij ons hebt u de keuze uit vele klimtoestellen. Ons assortiment bevat klimtoestellen van hout, metaal of RVS in verschillende hoogtes.

Arkema Speelvoorzieningen heeft een ruim assortiment klimtoestellen. Wenst u graag advies? Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil contact opnemen

Over ons

Arkema Speelvoorzieningen heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het leveren en monteren van speelvoorzieningen. Alle speeltoestellen zijn voorzien van een certificaat zodat de kinderen veilig kunnen spelen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste papieren bij het speeltoestel ontvangt. Behalve de levering kunnen wij eveneens de montage van het speeltoestel verzorgen. Ook het onderhoud kunnen wij eventueel voor u uit handen nemen.

Klimtoestel buiten kopen

Heeft u het juiste klimtoestel gevonden en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Direct een offerte aanvragen kan via de website. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een persoonlijk gesprek behoort dit tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen, bellen of het contactformulier invullen.

Offerte aanvragen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Feedback