Filter speeltoestellen

Natuurlijke speeltoestellen

Het idee van natuurlijke speeltoestellen is dat duurzame materialen worden gebruikt voor de natuurlijke speeltoestellen, waarbij de veiligheid van het kind centraal staat.

Natuurlijke speeltoestellen

Wat zijn natuurlijke speeltoestellen?

Bij het gebruik van natuurlijke speeltoestellen is duurzaamheid van belang. Dat houdt in dat de natuurlijke speeltoestellen van hoge kwaliteit zijn. De natuurlijke speeltoestellen zijn verkrijgbaar in natuurtinten, zodat de natuurlijke speeltoestellen in een natuurrijke omgeving staan. Kinderen hebben op deze manier plezier en ze genieten van de natuur.

Arkema Speelvoorzieningen

Wij hebben een ruim aanbod in veilige en prachtige speeltoestellen van diverse materialen. Zo bieden wij u natuurlijke speeltoestellen van Robinia en rondhout. Alle natuurlijke speeltoestellen zijn gecertificeerd. Daarnaast kunnen de kleuren van onze metalen en RVS speeltoestellen worden aangepast, zodat er een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd zonder dat de toestellen veel onderhoud behoeven.

  • 1134 Portland

Wij hebben ruime ervaring in het leveren van speeltoestellen. Zo leveren wij natuurlijke speeltoestellen aan scholen, kinderopvang, gemeentes (speelplekken, speeltuinen en bewegingstuinen), campings, horecagelegenheden en nog veel meer. Bekijk onze projecten om een idee te krijgen van onze speeltoestellen. Na het leveren van de natuurlijke speeltoestellen houdt het niet op bij Arkema Speelvoorzieningen. Wij verzorgen ook reparaties en controles naar wens.

Offerte

Wanneer u een geschikt speeltoestellen of meerdere toestellen hebt gevonden voor uw locatie, kunt u bij Arkema Speelvoorzieningen direct online een offerte aanvragen. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op om met een passend voorstel te komen. Het aanvragen van een offerte bij Arkema Speelvoorzieningen is geheel vrijblijvend.

Vraag offerte aan Bekijk alle speeltoestellen