Filter speeltoestellen
Zoeken

Voor scholen

Speeltoestellen voor scholen

De juiste speeltoestellen op het schoolplein zijn ontzettend belangrijk. Het schoolplein is namelijk de plek voor leerlingen om te ontspannen. Speeltoestellen op een schoolplein stimuleren het buitenspelen en zorgen ervoor dat de kinderen minder snel stil gaan zitten. Arkema Speelvoorzieningen heeft speeltoestellen voor scholen in allerlei soorten en maten, voor kleine kinderen tot oudere leerlingen.

Speeltoestellen voor een school op maat

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor uw school maar wilt u eerst een goed advies op maat? Arkema Speelvoorzieningen adviseert u graag over de speeltoestellen die op uw school het beste geplaatst zouden kunnen worden. Hierbij kijken we naar het schoolgebouw, de vorm en huidige inrichting van het schoolplein, het aantal kinderen op de school en de speeltoestellen die er nu al te vinden zijn. De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn modulair en kunnen naar wens worden aangepast. Ook de kleuren van de speeltoestellen kunnen desgewenst worden aangepast aan de kleuren van het schoolgebouw.  Wij komen we met een advies op maat, waarbij ook gekeken wordt naar de verschillende seizoenen, zodat het schoolplein zowel in de zomer als in de winter een fijne speelplaats is.

Vaak kunnen kleine aanpassingen zoals één extra speeltoestel op het schoolplein al het verschil maken. Wilt u advies op maat of informatie over een speeltoestel op uw schoolplein? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over professionele speeltoestellen voor:

Gehandicapten

 

Gemeentes

 

Kinderopvang

 

Speeltuinen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.