Filter speeltoestellen
Zoeken

Calisthenics Leerpark – Dordrecht

Feestelijke opening van Calisthenics-park Leerpark

Op woensdag 21 juni is het Calisthenics park Leerpark geopend aan de Leerparkpromenade te Dordrecht. Met deze locatie in het Leerpark waar leren, werken, wonen en sporten bij elkaar komen, is Dordrecht een 3e Calisthenics faciliteit rijker. De feestelijke opening is voltrokken worden door sportwethouder Rinette Reynvaan en Elten Kiene.

Voor de wethouder is het inmiddels haar 4e Calisthenics park in 5 jaar die zij opent en ze draagt de sport een warm hart toe. Tijdens de opening staat het thema sporten middels Calisthenics en gezond leven centraal.

Het heeft anderhalf jaar geduurd voordat het volledige budget voor het realiseren van de Calisthenics faciliteit bij elkaar werd gebracht. De hoofdsponsoren van het Calisthenics park zijn de gemeente Dordrecht, het Leerpark en het Rabofonds.

De Calisthenics faciliteit
Die is op 2 juni gerealiseerd en bestaat uit 6 Calisthenics toestellen van de firma Arkema Speelvoorzieningen. Met deze toestellen creëert men een basis Calisthenics faciliteit waar men kan werken aan een full body workout. De toestellen kunnen gebruikt worden door sporters van verschillende sporttakken zoals hardlopers, bootcampers en uiteraard Calisthenics atleten. Momenteel wordt er al gretig gebruik gemaakt van de faciliteit door verschillende doelgroepen.

Calisthenics Project Leerpark wordt mede mogelijk gemaakt door: gemeente Dordrecht, het Leerpark, Rabofonds, Arkema Speelvoorzieningen, Plus Valkzicht, het Voedingscentrum, Crossmaxx en Vrijwilligershuis Drechtsteden.

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.