Filter speeltoestellen
Zoeken

KDC de Kluft – Muntendam

Oktober 2017:
 
De samenwerking tussen NOVO KDC de Kluft (specialistisch dagbehandelcentrum voor kinderen met een verstandelijke en -of lichamelijke beperking) en Arkema is tot nu toe ongeveer 10 jaar geweest.
Wij hebben de samenwerking in al die jaren als zeer prettig ervaren. Er werd altijd goed meegedacht rondom onze wensen en de mogelijkheden qua speeltoestellen in combinatie met onze doelgroep. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in twee prachtige speelpleinen met voldoende uitdagingen voor alle kinderen van 0 t/m 18 jaar. Wij hebben o.a. een mooie rolstoelbaan waarmee kinderen in een rolstoel kunnen leren goed te sturen en te remmen. Maar bovenal te genieten en plezier te beleven aan de acties die ze zelfstandig kunnen uitvoeren samen met de lopende kinderen. Prachtig!

Op dit moment zijn al onze wensen vervuld en is ook ons “speel-geld” op. Mocht deze situatie in de toekomst veranderen dan weten wij de weg te vinden naar Arkema Speelvoorzieningen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen er over denkt een speeltoestel aan te schaffen.

Rest mij jullie te bedanken voor de fijne samenwerking!

Vriendelijke groeten namens alle kinderen en medewerkers van KDC de Kluft.

Alie Woltjes (team coördinator)

Speeltuin de Kluft

Speeltuin de Kluft

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.