Filter speeltoestellen

Speeltoestellen gemeente

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor een gemeente? Dan bent u bij Arkema Speelvoorzieningen aan het juiste adres, want wij leveren een ruim aanbod aan verschillende speeltoestellen, speciaal voor gemeenten.

Bekijk hier al onze speeltoestellen

Speeltoestellen gemeente

Als u op zoek bent naar een speeltoestel voor een gemeente, dan hoeft u niet verder te zoeken. Speeltoestellen zijn onmisbaar in openbare ruimtes. Wij vinden het belangrijk dat onze speeltoestellen voor iedereen in de gemeente een fijne plek bieden om te spelen en daarom gaan wij graag met gemeenten in gesprek om een advies op maat te bieden.

Soorten speeltoestellen

Bij Arkema Speelvoorzieningen vindt u diverse speeltoestellen voor gemeenten, basisscholen en kinderdagverblijven. We leveren van schommels tot combinatietoestellen, van duikelrekken tot klimtoestellen, ons assortiment is zeer uitgebreid. Onze speeltoestellen zijn verkrijgbaar in hout, metaal en RVS en geschikt voor kinderen van alle leeftijdscategorieën.

  • 3009

Veilige, gecertificeerde speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen levert professioneel gecertificeerde speeltoestellen, waaronder speeltoestellen voor gemeenten. Omdat we speeltoestellen leveren aan professionele doelgroepen, voldoen onze speeltoestellen aan de strenge eisen van de NEN-EN 1176-1:2017 en NEN-EN 1176-3 . Veiligheid staat dus voorop, maar daarbij verliezen we speelplezier voor kinderen uiteraard niet uit het oog.

Brochure speeltoestellen

Bent u op zoek naar een speeltoestel voor een gemeente, maar weet u nog niet precies welk speeltoestel u wilt aanschaffen? U kunt bij ons een brochure aanvragen waar u al onze speeltoestellen in terugvindt. Deze is op onze website te downloaden, samen met de prijslijst.

Speeltoestel gemeente aanschaffen

Heeft u een speeltoestel voor een gemeente gevonden en wilt u deze aanschaffen? U kunt online een offerte aanvragen voor een speeltoestel. Wanneer u nog vragen heeft, dan staan wij klaar om u verder te helpen. Neem meteen contact met ons op via mail, telefoon of ons contactformulier.

Contact