Filter speeltoestellen

Speeltoestellen

Bent u op zoek naar professionele speeltoestellen voor bijvoorbeeld uw gemeente, school, camping of horecagelegenheid? Dan is Arkema Speelvoorzieningen de partner voor u! Wij leveren en monteren duurzame en gecertificeerde speeltoestellen. Tijdens het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, leveren wij de beste service en kunnen we u helpen bij het maken van verschillende keuzes. Door ons zeer  uitgebreide assortiment vindt u altijd wat u zoekt!

Voordelen van onze speeltoestellen

  • Gecertificeerde speeltoestellen
  • Groot aanbod
  • Persoonlijke benadering en service
  • Kwaliteitsgarantie
  • Scherpe prijzen
  • Aanpasbare kleuren
  • Diverse speeltoestellen uit voorraad leverbaar
  • 4002

Duurzame en gecertificeerde speeltoestellen

Al onze speeltoestellen zijn duurzaam, vandalismebestendig, gecertificeerd en voldoen aan de beoordelingscriteria NEN-EN 1176-1-: 2017 en NEN-EN 1176-3: 2017. Ook kunnen wij de montage van de speeltoestellen voor u verzorgen. Montage van de speeltoestellen wordt bij ons in eigen beheer uitgevoerd. Onze montageploegen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van onze speeltoestellen en zijn zeer professioneel.

Grote variatie in speeltoestellen

Bij ons heeft u altijd de grootste keuze uit de beste speeltoestellen. We hebben houten, metalen en RVS speeltoestellen in ons assortiment, welke allemaal gecertificeerd zijn. Ons assortiment wordt jaarlijks uitgebreid met uitdagende speeltoestellen voor alle leeftijdscategorieën.

Bekijk alle speeltoestellen

Jarenlange ervaring met speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen levert al jarenlang de beste speeltoestellen en beste service aan veel verschillende klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u en uw organisatie optimaal van dienst zijn en ondersteunen bij het ontwerpen van uw speeltuin. Naast het plaatsen van speeltoestellen kunnen wij bijvoorbeeld ook het speeltoestel voorzien van een valdempende ondergrond, indien gewenst.

Wenst u meer informatie of wilt u graag persoonlijk in gesprek met ons, neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op