Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestellen horeca

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor de horeca? Dat komt goed uit, want bij Arkema Speelvoorzieningen hebben wij een groot aanbod in professionele speeltoestellen. Want zeg nou zelf, elke horecaplek heeft toch een speeltoestel nodig?

Type speeltoestellen horeca

Voor het leveren van speeltoestellen aan de horeca moet worden voldaan aan een aantal eisen. Wij voldoen aan die eisen, al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN 1176-1: 2017 en NEN-EN 1176-3. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u een veilig en professioneel speeltoestel voor de horeca hebt.

Onze speeltoestellen worden niet alleen volgens de gestelde eisen geproduceerd en gemonteerd, we hebben ook een zeer uitgebreid assortiment speeltoestellen horeca. Onze speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn vervaardigd van hout, metaal en RVS.

  • 8021 Rhapsody

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze speeltoestellen? Dan kunt u online direct een offerte aanvragen via onze website. Wij komen dan met een passend voorstel binnen 5 werkdagen.

Bekijk al onze speeltoestellen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Feedback