Filter speeltoestellen

Speeltoestellen speeltuin

Speeltoestellen voor speeltuin? In een mooie speeltuin horen professionele en veilig speeltoestellen. Daarom zijn alle speeltoestellen voor speeltuinen van Arkema Speeltoestellen gecertificeerd. De speeltoestellen voor speeltuinen zijn geschikt voor gemeentes, scholen en andere openbare gelegenheden.

Bekijk al onze speeltoestellen

Speeltoestellen speeltuin aanschaffen

Wanneer u een speeltoestel voor een speeltuin aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat de speeltoestellen van hoge kwaliteit zijn en lang meegaan. Die zekerheid heeft u bij Arkema Speelvoorzieningen, de speeltoestellen voor speeltuinen zijn duurzaam en professioneel. Wij leveren speeltoestellen onder andere aan scholen, kinderdagverblijven, horeca en gemeentes.

  • Metalen speeltoestel

Types speeltoestellen voor speeltuin

Er zijn diverse categorieën waar u uit kunt kiezen wanneer u speeltoestellen voor speeltuin wilt aanschaffen. Zo zijn onze speeltoestellen onderverdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Immers, een kind van 15 speelt op andere speeltoestellen dan een kind van 3. De leeftijdscategorieën waarin wij speeltoestellen voor een speeltuin aanbieden zijn 2-4 jaar, 4-6 jaar, 6-8 jaar, 8-12 jaar en 12-16 jaar.

Daarnaast kunt u kiezen uit speeltoestellen speeltuin van de volgende materialen:

Nadat wij speeltoestellen geleverd hebben, houdt onze service niet op. Wij kunnen u ook ondersteunen in het onderhoud en reparaties van de speeltoestellen voor speeltuinen.

Deze mensen gingen u voor..

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren en monteren van speeltoestellen voor speeltuinen. Zo leveren wij aan kinderdagverblijven, basisscholen, vakantieparken, openbare speeltuinen, campings, kinderdagverblijven en meer. Bent u benieuwd wie er nog meer voor Arkema Speelvoorzieningen kozen? Bekijk onze projecten om te zien aan wie wij speeltoestellen hebben geleverd en hoe dit eruit ziet.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze speeltoestellen voor speeltuin? U kunt direct online een offerte aanvragen bij Arkema Speelvoorzieningen. Wij zullen u binnen vijf werkdagen voorzien van een passend aanbod.

Alle speeltoestellen  Direct offerte aanvragen