Filter speeltoestellen

Speeltuigen

Bent u op zoek naar geschikte speeltuigen voor in de speeltuin of op het schoolplein? Arkema Speelvoorzieningen is dé leverancier voor professionele speelvoorzieningen. Ons assortiment bestaat uit klimrekken, schommels, voetbalkooien en nog veel meer.

Bekijk de speeltuigen

Over onze speeltuigen

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van speeltuigen. Ons assortiment loopt enorm uiteen en groeit nog steeds. Binnen ons assortiment hebben wij speeltuigen van verschillende materialen. Zo bieden wij speeltoestellen van hout, metaal of RVS. U kunt in het overzicht gemakkelijk filteren om zo het juiste speeltoestel te vinden. Daarbij zijn er ook nog filters voor prijs en ondergrond.

  • 4002
Vind een passend speeltuig

Waarom kiezen voor Arkema Speelvoorzieningen?

Vier redenen waarom u voor Arkema Speelvoorzieningen kunt kiezen:

  1. Speeltuigen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gecertificeerd. Dit wordt verzorgd door onder andere het Keurmerkinstituut. Hiermee waarborgen wij de veiligheid en kwaliteit van onze producten.
  2. Speeltuigen van Arkema Speelvoorzieningen zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en voor een zeer scherpe prijs.
  3. We bieden een uitstekende service.
  4. Wij hebben veel kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltuigen. Wij zijn al meer dan 15 jaar actief in de branche en ISO gecertificeerd.
Bekijk ons werk

De complete terreininrichting

Naast het leveren van speeltoestellen, kunnen wij u ook helpen met de montage ervan. We verzorgen alles van a tot z in eigen beheer. Van het grondwerk, de montage, valdempende ondergronden, bestrating tot het hekwerk – wij kunnen alles voor u regelen.
Heeft u een passend speeltuig gevonden? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Binnen vijf werkdagen zullen wij u van een passende aanbieding voorzien.

Offerte aanvragen