Filter speeltoestellen

Speeltuintoestellen

Bent u op zoek naar de beste professionele speeltuintoestellen voor uw school, camping of gemeente? Arkema Speelvoorzieningen heeft een ruim aanbod, allemaal volledig gecertificeerd. Bij ons vindt u ieder denkbaar toestel voor in een speeltuin. Daarnaast denken wij graag met u mee over welke speeltoestellen u aanschaft en hoe u uw speeltuin in gaat richten. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect helpen met de realisatie van uw droomspeeltuin.

Bekijk alle speeltuintoestellen

 

  • 1134 Portland metalen speeltoestel standaard kleuren

Voordelen van Arkema Speelvoorzieningen

Arkema Speelvoorzieningen heeft een ruim aanbod aan speeltuintoestellen. Bovendien profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Volledig gecertificeerd
  • Groot aanbod
  • Persoonlijke benadering en service
  • Kwaliteitsgarantie

Ruime keuze uit speeltuintoestellen

Wij hebben inmiddels meer dan 500 speeltuintoestellen in ons assortiment. Dit worden er nog steeds meer. Voor iedere leeftijdscategorie hebben wij honderden toestellen om uit te kiezen. Van schommels, glijbanen, kabelbanen en duikelrekken tot pleinmeubilair. Zo kan iedereen zijn droomspeeltuin samenstellen. De keuze houdt namelijk niet op bij bijna 500 speeltuintoestellen. De meeste speeltuintoestellen zijn ook nog gedeeltelijk of volledig aanpasbaar aan uw wensen!

Persoonlijke benadering

Samen met u proberen wij iets neer te zetten dat uw verwachtingen meer dan waar maakt. Onze persoonlijke benadering houdt in dat we graag met u meedenken over het ontwerp en het plaatsen van uw nieuwe speeltoestellen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u precies zeggen waar u op moet letten en waar u eventueel tegenaan gaat lopen. Na het plaatsen van vele toestellen bij onze tevreden klanten weten wij exact wat erbij komt kijken. Daarom kunnen wij u goed adviseren. Samen komen wij tot de optimale samenstelling van speeltoestellen voor uw speeltuin. Voor meer informatie neemt u gewoon contact met ons op.

Bekijk alle speeltuintoestellen

Volg ons op Facebook!