Filter speeltoestellen

Dubbele schommel

Zoekende naar een dubbele schommel voor uw speeltuinvereniging? Of voor op het schoolplein? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u op de juiste plek. Wij leveren professionele toestellen met bijbehorende certificaten. Ons assortiment loopt uiteen van speelhuisjes tot dubbele schommels, zoals deze RVS dubbele schommel.

Bekijk alle schommels

Aanbod schommels

Heen en weer swingen op een schommel, maar dan met een vriendje of vriendinnetje. Dat is mogelijk met een dubbele schommel van Arkema Speelvoorzieningen. Wij leveren professionele schommels aan gemeenten, scholen, campings en andere openbare gelegenheden. U hebt de keuze uit een schommel van hout, maar ook van metaal en RVS. Bij een aantal modellen is het mogelijk om de kleur van de schommel naar wens aan te passen. Naast een dubbele schommel hebben wij ook modellen met meer dan twee zitjes. Zo is het op deze metalen zeshoekschommel mogelijk om met meerdere kinderen tegelijk te schommelen. De schommels in het assortiment van Arkema Speelvoorzieningen zorgen voor jarenlang speelplezier: van peuter tot tiener.

Veiligheid voorop

Al onze schommels voldoen aan de wettelijke gestelde eisen. Dit komt doordat ze allemaal gecertificeerd zijn. Daarnaast kunnen wij de montage van de schommel zelf in handen houden waardoor wij kunnen garanderen dat kinderen te allen tijde veilig spelen. Bovendien zijn wij al meer dan 20 jaar actief als leverancier. Dit zorgt voor kennis en ervaring op het gebied van speeltoestellen in openbaar gebruik.

Dubbele schommel aanschaffen

Wilt u een dubbele schommel van Arkema Speelvoorzieningen aanschaffen? Vraag direct een offerte aan via onze website en ontvang binnen vijf werkdagen een passend aanbod. Daarnaast kunt u telefonisch contact opnemen, mailen of het contactformulier invullen. Wij komen graag bij u langs om u aanvullende informatie te geven.

Ja, ik wil een schommel Contactformulier

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.