Filter speeltoestellen

Duurzame speeltoestellen

Wilt u graag een duurzaam speeltoestel kopen voor een speeltuin, basisschool of horecagelegenheid? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u op het juiste adres voor gecertificeerde speeltoestellen van uitstekende kwaliteit en voor een betaalbare prijs. We hebben een ruim aanbod in duurzame speeltoestellen die we leveren aan professionele doelgroepen.

Ben jij op zoek naar duurzame speeltoestellen? Bekijk alle duurzame speeltoestellen

Duurzame speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot assortiment aan duurzame speeltoestellen, van veerfiguren tot combinatietoestellen, maar ook onder andere schommels, duikelrekken, glijbanen, draaimolens en klimtoestellen. Onze duurzame speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, zelfs voor mindervalide kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speeltoestellen zijn leverbaar in de volgende materialen: hout, aluminium, metaal en RVS.

  • 4002

Wilt u meer informatie over onze speeltoestellen, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies van één van onze medewerkers.

Circulaire speeltoestellen

Sinds kort hebben wij bij Arkema circulaire speeltoestellen. Wist u dat 95% tot 98% van aluminium kan worden gerecycled? Het is een belangrijke stap naar een circulaire economie. Het voordeel van aluminium is dat je het oneindig kunt blijven recyclen en een aluminium speeltoestel erg sterk en duurzaam is. Op de aluminium constructie wordt ook 30 jaar garantie gegeven. Bekijk onze aluminium speeltoestellen.

Arkema Speelvoorzieningen levert alleen gecertificeerde speeltoestellen. Omdat we uitsluitend leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge eisen betreffende duurzaamheid en veiligheid. Veiligheid en kwaliteit staan dus op één, waarbij we ook het speelplezier voor kinderen niet uit het oog verliezen.

Gratis brochure aanvragen

Weet u nog niet precies welk speeltoestel u wilt kopen? U kunt online gratis een brochure aanvragen, waar u al onze professionele speeltoestellen in terugvindt. Heeft u bijvoorbeeld ons Klimtoestel New York al gezien?

Duurzame speeltoestellen kopen

Heeft u een speeltoestel dat voldoet aan al uw wensen en wilt u het speeltoestel kopen? Vraag online een offerte aan voor een speeltoestel. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan staan wij klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via mail, telefoon of ons contactformulier.

Vraag meteen een offerte aan Contact