Filter speeltoestellen

Familieschommel

Bent u op zoek naar een familieschommel? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u aan het juiste adres. Wij leveren een ruim aanbod in speeltoestellen, van glijbanen of speelhuisjes tot familieschommels. We leveren speeltoestellen aan verschillende professionele doelgroepen, zoals speeltuinverenigingen, gemeenten, basisscholen, campings en kinderdagverblijven.

Bekijk al onze schommels

 

  • 8003

Familieschommel

Als u graag een familieschommel wilt aanschaffen, hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben een ruim assortiment in schommels. Schommels zijn enorm gewild bij kinderen en zijn geschikt voor jong en oud.

We kunnen een familieschommel leveren in diverse materialen zoals hout, metaal en RVS. De schommel kan geplaatst worden op gras en verschillende valdempende ondergronden. Weet u nog niet helemaal zeker welk materiaal en welke ondergrond u wilt kiezen voor uw schommel? Wij voorzien u graag van een passend advies. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

Veilige & duurzame schommels

Arkema Speelvoorzieningen levert uitsluitend gecertificeerde speeltoestellen, waaronder familieschommels. Omdat we alleen leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge veiligheidseisen. Kwaliteit en veiligheid staan dus op nummer één, maar daarbij verliezen we speelplezier voor kinderen uiteraard niet uit het oog.

Familieschommel kopen

Heeft u een familieschommel gevonden die helemaal aan uw wensen voldoet en wilt u deze aanschaffen? Vraag online een offerte aan voor een familieschommel. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij klaar om u verder te helpen. Neem contact met ons op via mail, telefoon of ons contactformulier.

Vraag direct een offerte aan Contact