Filter speeltoestellen
Zoeken

IJzeren glijbaan of aluminium glijbaan kopen

Bent u op zoek naar een ijzeren glijbaan of aluminium glijbaan voor een basisschool, buitenschoolse opvang of andere openbare gelegenheid? Dan bent u bij Arkema Speelvoorzieningen aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten glijbanen voor professionele doelgroepen.

Bekijk onze glijbanen

Glijbaan soorten

Als u op zoek bent naar een ijzeren glijbaan of aluminium glijbaan hoeft u niet verder te zoeken! We hebben een groot aanbod in speeltoestellen, waaronder verschillende glijbanen. Onze glijbanen zijn geschikt voor kinderen van diverse leeftijden. We leveren losse glijbanen, maar ook combinatietoestellen zoals het Bordeaux RVS speeltoestel. Onze glijbanen leveren we in de volgende materialen:

✓ IJzeren glijbanen

✓ Aluminium glijbanen

✓ Kunststof glijbanen

✓ Metalen glijbanen

Bent u nog niet zeker van het materiaal dat u wilt kiezen voor uw glijbaan, dan kunt u contact met ons opnemen om advies te vragen aan één van onze medewerkers. Als u een geschikte glijbaan heeft gevonden die net niet helemaal voldoet aan uw wensen, dan kunnen wij dit in veel gevallen nog voor u aanpassen.

Duurzame, veilige glijbanen

Wij leveren gecertificeerde en professioneel gekeurde speeltoestellen, waaronder ijzeren glijbanen en aluminium glijbanen. Omdat we onze speeltoestellen leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge eisen betreffende duurzaamheid en veiligheid. Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan, maar daarbij verliezen we speelplezier uiteraard niet uit het oog.

Brochure aanvragen

Weet u nog niet precies welke glijbaan, of zelfs welk speeltoestel u wilt aanschaffen? Dan kunt u onze brochure aanvragen, waarin u al onze speeltoestellen terugvindt. Heeft u onze heuvelglijbaan al gezien?

IJzeren glijbaan of aluminium glijbaan kopen

Heeft u een ijzeren glijbaan of aluminium glijbaan gevonden die voldoet aan uw wensen en wilt u deze aanschaffen? U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een glijbaan. Heeft u verder nog vragen, dan staan wij klaar om u te helpen. Neemt u direct contact met ons op via mail, telefoon of via ons contactformulier.

Vraag een offerte aan Contact

Producten

Bekijk alle Glijbanen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.