Filter speeltoestellen
Zoeken

Glijbaan kopen

Bent u op zoek naar een glijbaan voor een basisschool, buitenschoolse opvang of andere openbare gelegenheid? Dan bent u bij Arkema Speelvoorzieningen aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten glijbanen voor professionele doelgroepen.

Bekijk onze glijbanen

Glijbaan soorten

Als u op zoek bent naar een glijbaan hoeft u niet verder te zoeken! We hebben een groot aanbod in speeltoestellen, waaronder verschillende glijbanen. Onze glijbanen zijn geschikt voor kinderen van diverse leeftijden. We leveren vrijstaande glijbanen, maar ook heuvelglijbanen en glijbaanhuisjes. Onze glijbanen leveren we in de volgende materialen:

✓ RVS glijbanen

✓ Kunststof glijbanen

Bent u nog niet zeker van het materiaal dat u wilt kiezen voor uw glijbaan, dan kunt u contact met ons opnemen om advies te vragen aan één van onze medewerkers.

Wij leveren gecertificeerde speeltoestellen. Omdat we onze speeltoestellen leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge eisen betreffende duurzaamheid en veiligheid. Kwaliteit en veiligheid staan bovenaan, maar daarbij verliezen we speelplezier uiteraard niet uit het oog.

Brochure aanvragen

Weet u nog niet precies welke glijbaan, of zelfs welk speeltoestel u wilt aanschaffen? Dan kunt u onze brochure aanvragen, waarin u al onze speeltoestellen terugvindt. Heeft u onze heuvelglijbaan al gezien?

RVS glijbaan of kunststof glijbaan kopen

Heeft u een RVS glijbaan of kunststof glijbaan gevonden die voldoet aan uw wensen en wilt u deze aanschaffen? U kunt bij ons online een offerte aanvragen voor een glijbaan. Heeft u verder nog vragen, dan staan wij klaar om u te helpen. Neemt u direct contact met ons op via mail, telefoon of via ons contactformulier.

Vraag een offerte aan Contact

Producten

Bekijk alle Glijbanen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.