Filter speeltoestellen

Kinderschommels

Kinderschommels zijn perfect voor kinderen om buiten te spelen en avonturen op te beleven. Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben we dan ook een enorm aanbod in kinderschommels voor alle leeftijden. Daarnaast vindt u bij ons kinderschommels van verschillend materiaal, zoals houten kinderschommels, metalen kinderschommels en RVS kinderschommels.

Bekijk alle schommels

Kinderschommels Arkema Speelvoorzieningen

Al onze kinderschommels zijn gecertificeerd en worden geleverd met logboek en certificaat. Daardoor is de kwaliteit en de veiligheid van onze kinderschommels gewaarborgd. De zittingen van de schommels zijn naar wens aanpasbaar. Heeft u liever een extra brede zitting of een veiligheidszitting in plaats van een normale zitting? Bij Arkema Speelvoorzieningen is dit geen probleem.

Houten kinderschommel

Bent u op zoek naar een houten kinderschommel? Wij hebben diverse houten kinderschommels die geschikt zijn voor gemeentes, horeca’s, scholen en andere openbare plekken.

Metalen kinderschommel

Heeft u liever metalen kinderschommels? Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben we een groot aantal metalen kinderschommels. Bijvoorbeeld onze enkele schommel of de zeskantschommel.

RVS kinderschommel

Arkema Speelvoorzieningen heeft ook onderhoudsarme, RVS kinderschommels in het assortiment. Deze schommels zijn geschikt voor iedere speelplek.

Offerte aanvragen kinderschommel

Heeft u één of meerdere geschikte kinderschommels gevonden? U kunt bij ons direct online een offerte aanvragen.

Vraag offerte aan Bekijk al onze kinderschommels