Filter speeltoestellen

Nestschommel

U hebt vast al eens kennis gemaakt met een nestschommel, bijvoorbeeld in een speeltuin. Op een nestschommel kunt u op meerdere manieren schommelen. Arkema Speelvoorzieningen kan een nestschommel leveren, monteren en onderhouden. Wij hebben in Nederland en België al veel speeltoestellen geleverd en ook gemonteerd. Bekijk direct ons aanbod of lees verder voor meer informatie.

Onze nestschommels
  • 3023

De nestschommel

Een nestschommel biedt net als een normale schommel de mogelijkheid zittend te schommelen. Maar het is ook mogelijk om er liggend op te schommelen. Dit maakt de schommel ook geschikt voor mindervaliden. Daarnaast is dit model, in tegenstelling tot een normale schommel, geschikt voor personen van alle leeftijden. Arkema Speelvoorzieningen heeft nestschommels van verschillende materialen zoals hout, metaal en RVS. Op onze website kunt u makkelijk uw voorkeur aangeven door gebruik te maken van de filters. Bekijk hieronder onze nestschommel Style.

Nestschommel Style

Over Arkema Speelvoorzieningen

Arkema Speelvoorzieningen is al meer dan 15 jaar leverancier van professionele speeltoestellen. Al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd en van hoge kwaliteit. Tevens zijn wij ISO gecertificeerd. Daarnaast hebben wij ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen. Bekijk snel al onze speeltoestellen.

Plaatsing van de nestschommel

Arkema Speelvoorzieningen levert niet alleen speeltoestellen, we kunnen indien gewenst alles van A tot Z voor u regelen. U kunt hierbij denken aan de montage van de toestellen, valdempende ondergronden en het onderhoud. Velen gingen u al voor.

Onze projecten

Een offerte aanvragen

Via onze website kunt u eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Na uw aanvraag zullen wij binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om u van een passend aanbod te voorzien.

Offerte aanvragen

De speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen worden o.a. gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.