Nieuw in ons assortiment: Robinia speeltoestellen en onze Ellipsum serie!

Robinia

De speeltoestellen van de Robinia-serie worden gekenmerkt door het opvallende ontwerp en de natuurlijke uitstraling. De producten zijn gemaakt van een speciale houtsoort afkomstig van ecologische bronnen en speciaal daarvoor aangelegde plantages.

Robinia hout wordt gekenmerkt door buitengewone sterkte en de weerstand tegen weersomstandigheden. De Robinia houten palen bestaan voornamelijk uit kernhout, waardoor deze houtsoort extreem duurzaam is. Daarnaast worden onze Robinia palen voorzien van een kruislingse verbinding, waardoor dieptescheuren worden voorkomen.

Banner Robinia

Ellipsum

De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn ontworpen voor zowel valide als mindervalide kinderen, zodat de samen kunnen spelen in de speeltuin. Ons belangrijkste doel is om de speeltuinen te voorzien van veilige speeltoestellen, gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. De verschillende elementen van de speeltoestellen stimuleren zowel de mentale als fysieke ontwikkeling van een kind. De speeltoestellen van de Ellipsum-serie zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Oceaan Blauw of Fris Groen.

Bekijk hieronder het filmpje van onze nieuwe serie:

Ellipsum banner

Brochure

De online brochure en de prijslijst zijn te downloaden. Indien gewenst kunnen wij de brochure geheel kosteloos naar u opsturen. Neemt u hiervoor contact met ons op.