Filter speeltoestellen

Schommelnest kopen

Bent u op zoek naar een schommelnest voor een basisschool, een horecagelegenheid of een buitenschoolse opvang? Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij leveren verschillende soorten schommels aan professionele doelgroepen.

Bekijk hier onze schommels

Schommelnesten

Als u op zoek bent naar een schommelnest, dan hoeft u niet langer te zoeken. We hebben een ruim assortiment in speeltoestellen, waaronder verschillende schommelnesten. De schommels zijn populair bij kinderen en zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Wij leveren losse schommelnesten, maar ook combinatieschommels zoals de RVS combinatieschommel.

We hebben schommels van verschillende materialen, waaronder RVS en metaal. Een schommel mag op gras geplaatst worden, maar natuurlijk ook op een valdempende ondergrond. Bent u er nog niet zeker van welk materiaal en welke ondergrond u wilt kiezen voor uw schommelnest? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies van één van onze medewerkers.

Veilige, duurzame schommelnesten

Arkema Speelvoorzieningen levert gecertificeerde speeltoestellen, waaronder schommelnesten. Omdat wij speeltoestellen leveren aan professionele doelgroepen, voldoen wij aan strenge eisen betreffende veiligheid en duurzaamheid. Veiligheid en kwaliteit staan dus voorop, maar daarnaast staat speelplezier ook hoog in het vaandel.

Bekijk hier onze speeltoestellen

Brochure speeltoestellen

Als u niet weet welk schommelnest of speeltoestel u wilt aanschaffen, dan kunt u bij ons een brochure aanvragen waar u al onze speeltoestellen in terugvindt. Heeft u onze boog nestschommel al gezien?

Schommelnest kopen

Heeft u een schommelnest gevonden en wilt u deze aanschaffen? Vraag dan online een offerte aan voor een schommelnest. Als u nog vragen heeft, dan staan wij altijd klaar om u verder te helpen. Neem direct contact met ons op via telefoon, mail of ons contactformulier.

Vraag offerte aan Contact