Filter speeltoestellen
Zoeken

Speeltoestel kopen

Wilt u graag een speeltoestel kopen voor een speeltuin, basisschool of horecagelegenheid? Bij Arkema zit u goed. We hebben een ruim aanbod in speeltoestellen die we leveren aan professionele doelgroepen.

Bekijk alle speeltoestellen

Speeltoestellen

Als u een speeltoestel wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment aan speeltoestellen, van schommels tot veerfiguren. De speeltoestellen zijn geliefd bij kinderen en zijn geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. We leveren losse toestellen, maar u kunt ook kiezen voor een combinatietoestel van hout, metaal of RVS.

De speeltoestellen kunnen geplaatst worden op diverse valdempende ondergronden in verschillende kleuren. Weet u nog niet helemaal zeker welke ondergrond en welk materiaal u wilt kiezen voor uw speeltoestel? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies van één van onze medewerkers.

Heeft u een mooi speeltoestel gevonden, maar voldoet deze net niet helemaal aan uw eisen? In de meeste gevallen kunnen we het speeltoestel dat u wilt kopen, helemaal naar uw wensen aanpassen!

Duurzame & veilige speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen levert alleen gecertificeerde en professioneel gekeurde toestellen. Omdat we uitsluitend leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge eisen betreffende duurzaamheid en veiligheid. Veiligheid en kwaliteit staan dus op één, waarbij we ook het speelplezier voor kinderen niet uit het oog verliezen.

Gratis brochure aanvragen

Weet u nog niet precies welk speeltoestel u wilt kopen? U kunt online gratis een brochure aanvragen, waar u al onze professionele speeltoestellen in terugvindt. Heeft u bijvoorbeeld onze Klimtoestel New York al gezien?

Speeltoestel kopen

Heeft u een speeltoestel dat voldoet aan al uw wensen en wilt u het speeltoestel kopen? Vraag online een offerte aan voor een speeltoestel. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan staan wij klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via mail, telefoon of ons contactformulier.

Vraag meteen een offerte aan Contact

Producten

Bekijk alle Houten speeltoestellen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen worden gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 50.000 kinderen spelen op onze speeltoestellen
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.


Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang aanbiedingen, nieuws & tips. Abonneer u op onze nieuwsbrief.