Filter speeltoestellen

Speeltoestel kopen

Wilt u graag een speeltoestel kopen voor een speeltuin, basisschool of horecagelegenheid? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u op het juiste adres voor gecertificeerde speeltoestellen van uitstekende kwaliteit en voor een betaalbare prijs. We hebben een ruim aanbod in speeltoestellen die we leveren aan professionele doelgroepen.

Bekijk alle speeltoestellen

Speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot assortiment aan speeltoestellen, van veerfiguren tot combinatietoestellen, maar ook onder andere schommels, duikelrekken, glijbanen, draaimolens en klimtoestellen. De speeltoestellen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, zelfs voor mindervalide kinderen hebben wij een uitgebreid assortiment. Onze speeltoestellen zijn leverbaar in de volgende materialen: hout, metaal en RVS.

  • 4002

Wilt u meer informatie over onze speeltoestellen, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies van één van onze medewerkers.

Duurzame & veilige speeltoestellen

Arkema Speelvoorzieningen levert alleen gecertificeerde speeltoestellen. Omdat we uitsluitend leveren aan professionele doelgroepen, voldoen we aan strenge eisen betreffende duurzaamheid en veiligheid. Veiligheid en kwaliteit staan dus op één, waarbij we ook het speelplezier voor kinderen niet uit het oog verliezen.

Gratis brochure aanvragen

Weet u nog niet precies welk speeltoestel u wilt kopen? U kunt online gratis een brochure aanvragen, waar u al onze professionele speeltoestellen in terugvindt. Heeft u bijvoorbeeld ons Klimtoestel New York al gezien?

Speeltoestel kopen

Heeft u een speeltoestel dat voldoet aan al uw wensen en wilt u het speeltoestel kopen? Vraag online een offerte aan voor een speeltoestel. Mocht u nog ergens vragen over hebben, dan staan wij klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via mail, telefoon of ons contactformulier.

Vraag meteen een offerte aan Contact