Filter speeltoestellen

Speeltoestellen voor kinderdagverblijf

Speeltoestellen voor kinderdagverblijf

Bent u op zoek naar speeltoestellen voor een kinderdagverblijf? Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben we een groot aanbod in speeltoestellen voor een kinderdagverblijf.

Kinderdagverblijf speeltoestellen

Wij hebben speeltoestellen voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën van 2 tot en met 12 jaar. Zo is er voor ieder kinderdagverblijf een geschikt speeltoestel.

Bekijk alle gecertificeerde speeltoestellen

Arkema Speeltoestellen kinderdagverblijf

Naast dat wij een ruim assortiment in speeltoestellen hebben, zijn onze speeltoestellen ook geschikt voor diverse doelgroepen. Onze speeltoestellen zijn allemaal gecertificeerd. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit verschillende materiaalsoorten, onder andere Robinia hout, vierkant hout, metaal en RVS.

Op deze manier kunt u zelf een geschikt speeltoestel aanschaffen voor uw kinderdagverblijf en kunt u de materialen aanpassen naar uw keuze.

Diverse speeltoestellen voor kinderdagverblijf

Zoekt u groot speeltoestel, een wipwap, een speelboot of juist een schommel? Voor een kinderdagverblijf hebben wij kleine speeltoestellen, maar ook juist combinatie speeltoestellen, inclusief glijbaan, brug en andere onderdelen. Wanneer u een geschikt speeltoestel voor een kinderdagverblijf vindt,  kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zorgen dat u binnen 5 werkdagen een geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangt.

Jarenlange ervaring

Arkema Speelvoorzieningen levert al meer dan 15 jaar professionele speeltoestellen aan diverse doelgroepen. Wij leveren onder andere aan horeca, scholen en kinderdagverblijven. Hierdoor weten wij precies waar u naar op zoek bent en zijn onze speeltoestellen uiterst veilig; al onze speeltoestellen zijn gecertificeerd.

Wilt u graag een speeltoestel voor uw kinderdagverblijf aanschaffen? Bekijk direct ons uitgebreide assortiment met meer dan 500 speeltoestellen of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Vraag offerte aan