Filter speeltoestellen

Speeltoren met glijbaan

Een houten, metalen of RVS speeltoren met glijbaan bestellen? Dat kan bij Arkema Speelvoorzieningen. Wij hebben veel speeltoestellen in ons assortiment die geschikt zijn voor gemeenten, scholen of zorginstellingen. Ons assortiment is ontzettend breed met schommels, veerfiguren en speeltorens met glijbaan, zoals dit houten speeltoestel.

Soorten speeltorens

Eerst de speeltoren in klimmen en klauteren om vervolgens via de glijbaan naar beneden te gaan. Een speeltoren met glijbaan van Arkema Speelvoorzieningen biedt deze mogelijkheden. Ons assortiment bestaat uit vele speeltorens die verschillen in grootte. Zo zijn er modellen met enkel een speeltoren en bijbehorende glijbaan, maar ook modellen met meerdere torens, loopbruggen en zelfs meerdere glijbanen. U heeft keuze uit de verschillende materialen: hout, metaal of RVS.

RVS speeltorens met glijbaan Metalen speeltorens met glijbaan

 

  • Speeltoren met glijbaan

Service van Arkema Speelvoorzieningen

Als u kiest voor een speeltoestel van Arkema Speelvoorzieningen, kiest u voor een duurzaam speeltoestel van de beste kwaliteit. Alle speeltoestellen van Arkema Speelvoorzieningen zijn gecertificeerd. Wij zorgen ervoor dat u als beheerder wordt voorzien van de benodigde papieren. Door onze goede relaties met leveranciers en efficiënte werkwijze zijn wij goedkoper dan de concurrenten. Van het kiezen van het juiste speeltoestel tot professionele plaatsing ervan: wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Ook het onderhoud van de speeltoestellen kunt u aan ons uitbesteden. Het is ook mogelijk om deze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

Speeltoren met glijbaan kopen

Heeft u de perfecte speeltoren op onze website gevonden? Dan is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Bent u benieuwd naar andere opties? Ons professionele team voorziet u graag van een passend advies.

Een offerte aanvragen Contactformulier invullen

Volg ons op Facebook!