Filter speeltoestellen

Vogelnest schommel

Bent u op zoek naar een vogelnest schommel voor een basisschool, horeca of andere openbare ruimte? Wij hebben een groot aanbod in schommels voor kinderen, waaronder een tal van vogelnest schommels. Onze vogelnest schommels zijn geschikt voor kinderen van diverse leeftijden.

Bekijk alle nestschommels

Vogelnest schommels

Vogelnest schommels zijn populair bij kinderen! De vogelnest schommels van Arkema Speelvoorzieningen zijn stuk voor stuk professioneel gecertificeerd. Vogelnest schommels zijn bij ons dus zeer veilig, waarbij kwaliteit vooropstaat. In een vogelnest schommel hoeven kinderen niet per se te zitten, ze kunnen er bijvoorbeeld ook in gaan liggen of op staan!

Kinderschommels

Naast onze vogelnest schommels kunt u ook nog kiezen uit diverse andere kinderschommels uitgevoerd met één of twee zittingen. Wij hebben schommels van diverse materialen, waaronder houten, metalen en RVS kinderschommels. Er zijn verschillende soorten zittingen verkrijgbaar, denkt u hierbij aan een veiligheidszitting of een extra brede zitting.

Vogelnest schommels service

Onze service houdt niet op bij het leveren van de vogelnest schommels. Wij controleren de schommels voor u, en voor onderhoud en reparaties kunt u ook bij ons terecht. Speelplezier en gebruikersgemak staat hierbij voorop!

Offerte vogelnest schommel

Heeft u een vogelnest schommel gevonden en wilt u deze aanschaffen? Dan kunt u direct online een offerteaanvraag doen. Dit is geheel vrijblijvend, dus ook bij twijfel bent u vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Vraag een offerte aan Bekijk schommels