Filter speeltoestellen

Speelhuis

Voor een professioneel speelhuis bent u bij Arkema Speelvoorzieningen aan het juiste adres. Heeft u interesse in een speelhuisje? Lees dan verder of bekijk direct het aanbod speelhuisjes.

Ons aanbod speelhuisjes

Speelhuis

Op zoek naar een professioneel speelhuis? Arkema Speelvoorzieningen heeft een diverse speelhuisjes voor verschillende leeftijdscategorieën. Kinderen kunnen zo een onbezorgde middag met hun vriendjes en vriendinnetjes beleven. De kinderen kunnen hun fantasie erop loslaten terwijl ze spelen in één van onze speelhuisjes.

  • 8926
Alle speelhuisjes

Wie is Arkema Speelvoorzieningen?

Arkema Speelvoorzieningen is leverancier van professionele speeltoestellen. Wij bieden speeltoestellen van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij u uitstekend kunnen adviseren. Arkema Speelvoorzieningen is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie. Met dit  certificaat tonen we verantwoordelijkheid op het gebied van kwaliteit en voldoen aan alle eisen die worden gesteld vanuit deze norm. Ons complete aanbod varieert van speelhuizen tot aan grote klimcombinaties. Alle speeltoestellen worden gecertificeerd, zodat de kinderen altijd veilig kunnen spelen en de veiligheid wordt gewaarborgd.

Montage speeltoestellen

Naast het verkopen van speeltoestellen kan Arkema Speelvoorzieningen de speeltoestellen ook voor u monteren. Indien gewenst, kunnen we alles van A tot Z voor u regelen, van montage van de speeltoestellen tot het verwerken van valdempende ondergronden en het plaatsen van een hekwerk.

Bekijkt u hier onze uitgevoerde projecten

Aanvragen offerte

Wilt u graag een speelhuis aanschaffen? Vraag dan direct een offerte bij ons aan via de website. Wij zullen u binnen 5 werkdagen van een passende offerte voorzien.

Offerte aanvraag