Filter speeltoestellen

Voetbalkooi kopen

Bent u op zoek naar een professionele voetbalkooi? Bij Arkema Speelvoorzieningen bent u aan het juiste adres. Wij hebben vijf verschillende modellen op onze website beschikbaar. De montage kunt u aan ons overlaten, overal in Nederland en België. Bekijk onze modellen en mogelijkheden.

Onze voetbalkooien

Voetbalkooi kopen

Bij Arkema Speelvoorzieningen kunt u een voetbalkooi kopen of oriënteren op de verschillende modellen. Voetbal is de sport die het meest wordt beoefend. De voetbalkooi staat garant voor speelplezier, voor jong en oud. Bovendien heeft u bij een aantal van onze modellen ook direct een basketbalveld binnen de voetbalkooi. Boven de doelen zijn dan baskets bevestigd.

Wilt u graag extra opties aan uw voetbalkooi? De kooien zijn geheel naar wens aan te passen. Denkt u hierbij aan kleurkeuze. Daarnaast zijn er verschillende modules beschikbaar die u aan uw voetbalkooi kunt toevoegen, bijvoorbeeld een groot vangnet, bankjes, minidoelen, baskets etc.

Wilt u direct een voetbalkooi kopen? Bekijk hieronder direct één van onze modellen.

Arkema Voetbalarena 5

Wie zijn wij?

Arkema Speelvoorzieningen is dé leverancier van professionele speeltoestellen. Wij zijn al ruim 15 jaar actief in de branche, ISO gecertificeerd en hebben veel ervaring. Regelmatig breiden wij ons assortiment uit om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen een voetbalkooi kopen, maar ook een los doel, een glijbaan of een klimtoestel. Wij bieden speeltoestellen voor alle openbare gelegenheden:

Opgeleverde projecten

De levering van uw voetbalkooi

Bij Arkema Speelvoorzieningen bieden wij het totaalpakket. Naast de levering van het toestel kunnen wij ook ook de montage en het onderhoud verzorgen. Een voetbalkooi kopen, helemaal naar uw wens aangepast? Dat kan bij ons. Al onze speeltoestellen zijn duurzaam en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast staan wij voor een snelle levering.

Offerte aanvraag

Wilt u een voetbalkooi aanschaffen? Vraag dan via de website een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u binnen vijf werkdagen van een passend aanbod wordt voorzien. Wanneer u bepaalde wensen hebt, kijken we samen of dit realiseerbaar is. Hierbij kunt u denken aan kleur of afmeting van de voetbalkooi.

Aanvragen offerte Wat vinden onze klanten?