Filter speeltoestellen

Wipkip kopen

Een wipkip kopen, of een ander veerfiguur? Bij Arkema Speelvoorzieningen hebben we wipkippen met leuke dieren. Bijvoorbeeld een schaap, een paard of een neushoorn. Een wipkip is een onmisbaar speeltoestel in uw speeltuin. Bekijk snel al onze beschikbare veerfiguren.

Aanbod wipkippen

Ons aanbod

Wilt u een wipkip aanschaffen voor uw speeltuin of kinderdagverblijf? Een wipkip is met name bedoelt voor de kleinste kinderen. Bij Arkema Speelvoorzieningen kunt u allerlei verschillende wipkippen kopen. Naast wipkippen van dieren hebben we ook een veerfiguur Truck, Space of Hopper. Op al deze wipkippen kan één persoon tegelijk wippen, maar we hebben ook wipkippen geschikt voor meerdere personen, zoals bijvoorbeeld het veerfiguur Kompas.

Bekijk de wipkip voor vier kinderen

Onze werkwijze

Arkema Speelvoorzieningen heeft jarenlange ervaring als het gaat om speeltoestellen. Een wipkip kopen zal bij ons zorgeloos verlopen. Wij leveren niet alleen speeltoestellen, maar kunnen ook de montage van de speeltoestellen verzorgen. Het is ook mogelijk om het onderhoud van uw wipkip door ons te laten uitvoeren. Tot slot zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd bij het Keurmerkinstituut en TÜV Süd.

Geplaatste speeltoestellen

Wipkip kopen bij Arkema Speelvoorzieningen

Bij Arkema Speelvoorzieningen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij het kopen van een wipkip. Mocht u speciale wensen hebben dan houden wij hier rekening mee of komen we bij u langs om alles te bespreken. Heeft u een offerte aangevraagd? We zullen u binnen vijf werkdagen van een passend aanbod voorzien.

Offerte aanvragen