Filter speeltoestellen
Zoeken

Wipwap kopen

Wilt u een wipwap aanschaffen voor een professionele doelgroep, zoals een basisschool, horeca of buitenschoolse opvang? Arkema Speelvoorzieningen heeft een groot aanbod in wipwappen voor diverse doelgroepen.

Op zoek naar een wipwap voor op een basisschool, horeca of andere openbare gelegenheid? Arkema Speelvoorzieningen biedt een groot aanbod in wipwappen.

Bekijk direct onze wipwappen

Wipwap soorten

Wanneer u op zoek bent naar een wipwap hoeft u niet verder te zoeken! Wij hebben een groot assortiment in speeltoestellen, waaronder veel wipwappen. Wij hebben niet alleen verschillende soorten wipwappen, maar ook zijn onze speeltoestellen geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. Daarnaast bieden wij niet alleen 2-persoons, maar ook 3-persoons 3-D wippen én 4-persoons wippen. U kunt zelf de keuze maken welk toestel het meest geschikt is voor uw doelgroep. Zo kunt u kiezen uit wipwappen uit het volgende materiaal:

  • Houten wipwappen
  • Kunststof wipwappen
  • Metalen wipwappen
  • RVS wipwappen

Bent u er niet zeker van welk materiaal u wilt kiezen voor uw wipwap? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies van één van onze medewerkers.

  • 4065 metalen wip 4-zits

Arkema Speelvoorzieningen

Arkema Speelvoorzieningen heeft jarenlange ervaring in het leveren van duurzame, gecertificeerde speeltoestellen, waaronder de wipwap. Wanneer u een wipwap wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren wipwappen aan professionele doelgroepen en daarom voldoen wij aan strenge eisen betreffende veiligheid en duurzaamheid. Daarnaast is het speelplezier ook een belangrijke factor voor onze speeltoestellen.

Brochure aanvragen

Wanneer u niet weet welke wipwap, of zelfs welk speeltoestel u wilt aanschaffen, dan kunt u een brochure bij ons aanvragen voor meer informatie. Heeft u onze drakenboot veerwip al gezien?

Wipwap kopen / offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van onze wipwaps? U kunt direct online een offerte bij ons aanvragen voor een wipwap. Heeft u nog vragen? Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via de telefoon, mail of ons contactformulier.

Offerte aanvragen Contact

Wipwap

Bekijk alle Wipwappen

Waarom Arkema Speelvoorzieningen?

  • Onze speeltoestellen zijn gecertificeerd
  • Ruime kennis en ervaring in de ontwikkeling van speeltoestellen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
Meer over Arkema

Download nu onze gratis brochure

Bekijk nu onze brochure met daarin ons volledige aanbod.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Feedback