Filter speeltoestellen

Speeltoestellen voor de openbare ruimte

Speeltoestellen voor de openbare ruimte

Arkema Speelvoorzieningen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speeltoestellen in de openbare ruimte. Al onze speeltoestellen voor de openbare ruimte zijn robuust en zeer duurzaam. Een groot deel van ons assortiment is onderhoudsarm en vandalismebestendig. Dit maakt onze speeltoestellen uitermate geschikt om te plaatsen in een openbare ruimte.

Jarenlange ervaring met speeltoestellen voor de openbare ruimte

Dankzij onze jarenlange ervaring, concurrerende prijzen en professionele speeltoestellen met kwaliteitsgarantie zijn wij de beste partij als u op zoek bent naar speeltoestellen voor uw openbare ruimte. Dus bent u als gemeente, school, horecagelegenheid of camping op zoek naar goede speeltoestellen voor een openbare ruimte, dan bent u bij Arkema Speelvoorzieningen aan het juiste adres! Arkema Speelvoorzieningen is een ISO 9001 gecertificeerde organisatie. Met dit  certificaat tonen we verantwoordelijkheid op het gebied van kwaliteit en voldoen aan alle eisen die worden gesteld vanuit deze norm.

Voordelen van onze speeltoestellen

  • Volledig gecertificeerd
  • Groot aanbod
  • Kleur naar wens aanpasbaar
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Groot assortiment speeltoestellen voor de openbare ruimte

Wij beschikken inmiddels over een assortiment van ruim 500 verschillende speeltoestellen voor openbare ruimtes, met speeltoestellen voor alle leeftijdscategorieën en in verschillende prijsklassen.  Zo kunt u bij ons dus voor elke openbare ruimte speeltoestellen vinden die perfect aansluiten bij uw wensen.

  • 1117 Regenboogduikelrek 3-delig

Advies op maat bij speeltoestellen voor openbare ruimtes

Uniek aan onze benadering is dat we met u meedenken. Als u speeltoestellen voor de openbare ruimte wilt plaatsen kunt u met allerlei vragen komen te zitten. Wij helpen u hier graag mee. Ook adviseren wij u graag over welke speeltoestellen u in de openbare ruimte neer wilt zetten en hoe u dit het beste kunt doen. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat wij samen met u tot het optimale resultaat komen voor uw speeltoestellen voor de openbare ruimte.

Jarenlange ervaring met speeltoestellen voor de openbare ruimte

Inmiddels timmeren wij al meer dan 15 jaar aan de weg en hebben we al vele tevreden bedrijven, scholen en gemeentes geholpen met het ontwerpen en plaatsen van speeltoestellen voor de openbare ruimte. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij precies weten wat belangrijk is en waar we op moeten letten in het proces van ontwerp tot plaatsing van de speeltoestellen voor de openbare ruimte. Arkema Speelvoorzieningen is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een begrip als het gaat om het plaatsen van speeltoestellen voor de openbare ruimte.

Voor meer informatie over onze speeltoestellen voor de openbare ruimte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Bekijk alle speeltoestellen